Taivaan alla -podcast

Pirkkalan seurakunnan elämää voi seurata nyt myös äänimuodossa.

Seurakunnan podcastin eli verkossa jaettavan ääniohjelman ensimmäisessä jaksossa kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth pohtii kastetta ja kummiutta. Hänen mukaansa aihe juontuu löyhästi evankelisluterilaisen kirkon käynnissä olevasta Kaste ja kummius -hankkeesta.

Podcast pyrkii nostamaan esiin ajankohtaisia asioita, jotka liittyvät kirkkoon, seurakuntaan ja elämään.

Yritämme löytää uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa ja antaa kuulijoille jotain ajattelunaihetta. Samalla opimme itsekin, Silfverhuth uskoo.

Podcastit suosittuja

Podcastit ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti myös Suomessa. Podcastien etuna on, että niitä voi kuunnella muun tekemisen ohessa, missä ja milloin vain.

Podcastissa puhuja tulee lähelle, sillä siinä on tapana jakaa jotain henkilökohtaista. Ääni on siihen ilmaisuvoimaisuudessaan hyvä väline. Toivomme, että podcast löytää laajan kuuntelijakunnan, ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia tulevien jaksojen aiheista, viestinnän työntekijä Heidi Möttönen sanoo.

Avausjakson jälkeen podcastia tehdään kahden puhujan voimin. Jaksoja jaetaan seurakunnan Facebook-sivulla ja nettisivuilla.

Kuuntele tästä Taivaan alla -podcast, jakso 1.

Palautetetta otamme mielellään vastaan sekä ideoita tulevien jaksojen aiheesta.
Palautteen voit antaa nettilomakkeella.

Taivaan alla -podcastin tunnuskuva.
Viestinnän työntekijä Heidi Möttönen ja kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.
Podcastia toimittaa Heidi Möttönen. Ensimmäisessä osassa kastetta ja kummiutta pohtii Olli-Pekka Silfverhuth.