Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö. Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijät 2020

Haku 12.2.-13.3.2020, Sirpakan kahvilatyöntekijöiden osalta 12.2.-8.3.2020. Hakulomakkeet aukeavat klo 9.00.
Tarjoamme ensisijaisesti paikkoja pirkkalalaisille nuorille.

Kahvilatyöntekijä kahvila Sirpakkaan

Haetaan kahta reipasta kesätyöntekijää 5 viikoksi 29.6.-31.7.2020 hoitamaan seurakunnan kahvila Sirpakkaa, Koulutie 1. Lisäksi velvoite osallistua perehdytyspäivää kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Työaika arkisin 30 h/vko sisältää kahvilan ja pienen myymälän asiakaspalvelua, valmistavia tehtäviä ja kahvilan siisteydestä huolehtimista. Toiselta kahvilatyöntekijältä vaaditaan 18 v. ikää ja toiselta vähintään 16 v. ikää. Kiinnostus yrittäjyyteen ja kahvilan asiakaspalveluun sekä mahdollinen hygieniapassi ovat eduksi.

Lisätiedot: Anne Sihvonen 040 707 1923.
Hae kahvilatyöntekijän paikkaa.

Siivous- ja kiinteistöhuoltotehtävät

Työtehtävinä ovat Pirkkalan kirkon ja Kirkkoveräjän seurakuntatalon siivous- ja kiinteistöhuoltotyöt. Työ sisältää ulkona puutarhatyötä ja sisällä siivoustyötä.

Työvuorot jakautuvat Pirkkalan kirkolle ja Kirkkoveräjän seurakuntatalolle.

Työaika kesä- ja heinäkuussa 7 h/pvä ja 35 h/vko.

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lisätiedot: Markku Manne 040 826 4004.
Hae siivous- ja kiinteistönhuoltotehtävää.

Hautausmaan työntekijä

Haemme hautausmaalle 8 kesätyöntekijää. Työjakso on neljän viikon pituinen. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Työtehtävät: viheralueiden hoito ja hautojen hoito kesä-heinäkuun aikana. Työaika on ma–pe 38,75 h/vko.

Lisätiedot: Elina Vanhatalo 0500 908 078.
Hae haustausmaan kesätyöpaikkaa.

Nuorisotyön kesätyöntekijä

Työn painopiste on nuorison kesätoiminnassa, kouluikäisten leireissä ja rippikoulussa.
Tehtävä on kokopäiväinen, ja työtä on kolmeksi kuukaudeksi. Työ alkaa toukokuun puolella, ja sen tarkka alku neuvotellaan erikseen.

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alan liittyvää koulutusta suositaan valinnassa.
Lisätiedot: Arto Köykkä 050 357 8111.
Hae nuorisotyön paikkaa.

Keittiöapulaisen toimi

Haettavana pe 14.2.2020 klo 14.00 mennessä.

Haetaan Pirkkalan seurakunnan keittiöille apulaista ravintola-alan monipuolisiin tehtäviin 60 %:n osa-aikaiseen ja 6 kuukauden määräaikaiseen tehtävään. Tehtävänä on valmistaa ja tarjoilla ruokaa sekä leivonnaisia säännöllisissä tapahtumissa ja juhlissa/tilaisuuksissa.  Viime aikoina toiminta on sisältänyt lounasruokailuita, kahvilaleivonnaisia, leiripäivän ruokailun ja tarjoilun toteuttamista, pop up-tapahtumia, brunssi ja grillijuhlia.

Työtä on 1-2 pvä/vkossa (ma-su). Kesällä toimit kesälomasijaisena ja töitä on noin 4-5 pvää viikossa (1.6-31.7.). Työvuoroja on klo 6-22 välillä riippuen tapahtumasta, pääosin kuitenkin aamupainotteisesti. Sopii mahdollisesti opiskelijalle tai voidaan yhdistää toisen osa-aikaisen työn kanssa. Tehtävän aloitus 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulla olevan:

* Kokin ja/tai kondiittorin tutkinto tai kokemus vastaavasta työstä.
*Oman auton käyttö on välttämätöntä.
* Itsenäinen työskentelyote kaikkiin ruokatarjoilun vaiheisiin.
* Kokemusta tai innokkuutta oppia tavarantilauksien hoito (etenkin kesällä).
* Kyky toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti sekä ohjata vapaaehtoisia tarvittaessa.
* Hyvät vuorovaikutustaidot.
* Opit ja olet halukas oppimaan uusia juttuja.

Hae rohkeasti, tärkeintä on joustavuus, ruoanlaitto- ja leivontataito, halu oppia ja ottaa vastuuta sekä tuottaa puskaradiota puhuttavia ruokatilaisuuksia. Työskentelet joko yksin, yhdessä ruokapalveluvastaavan tai vapaaehtoisten kanssa.

Toimi täytetään 3 kk koeajalla. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Lisätietoja antaa ruokapalveluvastaava Paula Kiprianoff p. 040 660 9533, paula.kiprianoff@evl.fi

Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse paula.kiprianoff@evl.fi tai osoitteella:
Pirkkalan seurakunta, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Kuoreen merkintä ”keittiöapulainen”.

Hautausmaan kausityöntekijä

Haemme Pirkkalan hautausmaalle kausityöntekijää puolen vuoden työsuhteeseen. Tehtävää on haettava ti 31.3.2020 klo 12.00 mennessä.

Hakijan tulee olla koulutukseltaan puutarhuri ja työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Työhön kuuluu hoitosopimushautojen hoito sekä viheraluetyö seurakunnan kiinteistöillä.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan. Työaika ma-to 7.30-16, pe 7.30-14.45. Työ alkaa toukokuussa sopimuksen mukaisesti.Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitteella:
Pirkkalan seurakunta, Taloustoimisto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Kuoreen merkintä ”Kausityöntekijä ”.
Hakemukset sähköpostitse elina.vanhatalo@evl.fi