Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö. Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

Avoimet työpaikat

LASTENOHJAAJAN toimi

Lastenohjaajan tehtäväkenttä on laaja-alainen käsittäen varhaiskasvatuksen kerhotoiminnan ohella osallistumista esimerkiksi katsomuskasvatusyhteistyöhön sekä erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Toimen pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan työhön soveltuva tutkinto tai sitoutuminen vaaditun koulutuksen suorittamiseen. Edellytämme hakijalta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, luovaa työotetta sekä kykyä itseohjautuvuuteen. Hakijan eduksi katsotaan oman auton käyttö, musiikillinen osaaminen sekä hyvät tietotekniset viestintätaidot.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaisesti, vaativuusryhmä 402. Työaika on 38 h 45 min/vko. Hakijan on oltava ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.

Odotamme persoonallisia sähköisiä hakemuksia 11.8.2019 mennessä. Hakemukset lähetetään osoitteeseen laura.furu@evl.fi.

Toimi täytetään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pyydämme huomioimaan, että työhaastattelut järjestetään 15.–16.8.2019 klo 16–20.

Määräaikainen LASTENOHJAAJAN sijaisuus

Sijaisuuden pätevyysvaatimuksena on piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan työhön soveltuva tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme hakijalta hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, luovaa työotetta sekä kykyä itseohjautuvuuteen. Tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.

Sijaisuus täytetään 1.11.2019–31.7.2020 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Pyydämme huomioimaan, että työhaastattelut järjestetään 15.-16.8.2019 klo 16-20.

Tiedustelut molemmista paikoista:

Vastaava lastenohjaaja Laura Furu 050 380 7966 laura.furu@evl.fi
tai
varhaiskasvatuksen pappi Denise Gauffin-Kostilainen 050 357 8112 denise.gauffin-kostilainen@evl.fi