Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö. Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

Avoimet työpaikat

OSA-AIKAINEN VIESTINNÄN TYÖNTEKIJÄ

Osa-aikaisena viestinnän työntekijänä toteutat seurakunnan viestintään yhdessä tiedottajan kanssa. Vastuualueisiin kuuluvat ensisijaisesti mm. kirjoittaminen niin verkkoon kuin printtiin, sisältöjen tuottaminen kotisivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä organisaatioviestintä.

Etsimme osa-aikaista (2 pv/vko) viestinnän ammattilaista, jolla on:
- monipuolista kokemusta viestinnän eri tehtävistä
- kirjoittamisen eri muodot hallinnassa
- verkko- ja someviestinnän osaamista ja ideoita sen kehittämiseen
- sujuva suomen kielen kirjallinen taito
- visuaalista silmää ottaa valokuvia ja käsitellä niitä
- kokemusta organisaatioviestinnästä.

Tehtävän hoitamisessa ovat eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja joustavuus. Edellytämme Office- ja Adobe-ohjelmien (erityisesti Indesign ja Photoshop) hyvää hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää viestinnän soveltuvaa korkeakoulutustutkintoa.

Toimi on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti, jatkoaika mahdollinen. Työaika 40 %, 14 h 42 min/vko.
Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan.
Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen.

Lähetä hakemuksesi to 28.3.2019 klo 16 mennessä osoitteella: mari.lilja@evl.fi

Lisätietoja antaa tiedottaja Mari Lilja 050 380 7968.

Haastattelut suoritetaan ti 2.4. iltapäivällä.
Kirkkoneuvosto tekee valinnan 24.4. Työ alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

________________________________________________________________________________________

KESÄTÖITÄ NUORILLE

Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt nuori.
Tarjoamme ensijaisesti paikkoja pirkkalalaisille nuorille.
Kahvilatyöntekijöistä toinen tulee olla 16 vuotta täyttänyt ja toinen 18 vuotta täyttänyt.

Hakuaika 6.2.- 29.3.2019.

Hautausmaan työntekijä (n. 10 paikkaa)

Työtehtävät: Viheralueiden hoito ja hautojen hoito. 1.6.-16.8.2019 ajalle. Työaika ma-pe 38,75 h.

Kirkon esittely & siivoustyöt (2 paikkaa)

Työtehtävinä Pirkkalan kirkon esittely & siivoustyöt. Työ sisältää kirkon esittelyä ja ulkona puutarhatyötä sekä sisällä siivoustöitä.

Työvuorot jakautuvat Pirkkalan kirkolle ja Kirkkoveräjän seurakuntatalolle. Lisäksi Pirkkalan kirkolla on työvuoro myös joka toinen viikonloppu.

Työaika kesä- ja heinäkuussa 7h/pvä ja 35h/vko.

Kahvilatyöntekijä (2 paikkaa)

Haetaan kahta reipasta kesätyöntekijää 5 viikoksi 1.7.- 2.8.2019 hoitamaan seurakunnan kahvila Sirpakkaa, Koulutie 1. Lisäksi velvoite osallistua perehdytyspäivään kesäkuun viimeisellä viikolla.

Työaika arkisin 30 h / vko sisältää kahvilan ja pienen myymälän asiakaspalvelua, valmistavia tehtäviä ja kahvilan siisteydestä huolehtimista Toiselta kahvilatyöntekijältä vaaditaan 18 v. ikä, toiselta vähintään 16 v. Kiinnostus yrittäjyyteen ja kahvilan asiakaspalveluun sekä mahdollinen hygieniapassi ovat eduksi.

peukalo