Avoimet työpaikat

Kaksi hautausmaan kausityöntekijää

Haemme Pirkkalan hautausmaalle määräaikaiseen työsuhteeseen kahta hautausmaan kausityöntekijää (6 kk, touko-lokakuu). Tehtäviä on haettava ma 20.3.2023 klo 12.00 mennessä. Hakijan tulee olla koulutukseltaan puutarhuri ja työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Työ on hyvää kuntoa vaativaa ulkotyötä. Odotamme työnhakijalta suomen kielen taitoa. Toivomme reippautta, positiivisuutta ja täsmällisyyttä sekä valmiutta omaisten kohtaamiseen.

Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. erilaisten kasvien hoito, haravointi, rikkakasvien kitkentä, käytävien kunnossapito ja nurmikoiden leikkaus. Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan, työkokemuksesta riippuen 301–302. Työaika ma–to klo 7.30–16, pe 7.30–13.45. Työ alkaa toukokuun 2. päivä. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan ansioluetteloineen osoitteeseen:
Pirkkalan seurakunta, Taloustoimisto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Kuoreen merkintä ”Hautausmaa/kausityöntekijä”.

Vaihtoehtoisesti hakemukset sähköpostitse: elina.vanhatalo@evl.fi
Lisätietoja antaa ja haastattelut hoitaa seurakuntapuutarhuri Elina Vanhatalo.

Nuorisotyön kesätyöntekijä

Kirkon nuorisotyötä opiskeleva, tule Pirkkalan seurakuntaan kesätöihin! Myös muiden alojen opiskelijat voidaan huomioida haussa.

Osallistut ennen kaikkea nuorisotyön viikkotoimintaan sekä rippikoulun suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kesätyöntekijä osallistuu myös kouluikäistyöhön sekä muuhun toimintaan tarpeen mukaan. Työskentelet kesäteologin kanssa, mutta myös muiden seurakunnan työntekijöiden ja seurakuntalaisten kanssa. Töitä teemme sekä Pirkkalassa että leirikeskus Lotjan tuvalla Pudasjärvellä. Kesä huipentuu Pihlisrock-festarien järjestämiseen yhdessä sitoutuneen tiimin kanssa.

Sinulle voimme tarjota hienon työkokemuksen vilkkaassa seurakunnassa, jossa on paljon aktiivista nuorten ja nuorten aikuisten toimintaa. Myös Pirkkalan seurakunnan rippikoulutyö on vertaansa vailla ja kokemisen arvoinen paketti!

Työn kesto on 3 kuukautta 1.6.–31.8. Työ on työajaton. Palkka on 1 935,35 euroa/kk. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Työhön valitulta pyydetään rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV toimitetaan ti 3.1.2023 mennessä osoitteeseen varpu.miettunen-hukari@evl.fi. Tieto haastattelusta tulee viikolla kaksi.

Haastattelut pidetään tiistaina 17.1. Pirkkalassa.

Lisätietoja työstä antaa 26.12. asti nuorisopappi Varpu Miettunen-Hukari: 040 643 0003 tai varpu.miettunen-hukari@evl.fi.

Paperi, johon kirjoitettu CV.