Avoimet työpaikat

Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö.
Työntekijöitä on tällä hetkellä 50.

Seurakuntapastorin virka

Vireässä, kasvavassa ja nuorisotyöstään tunnetussa Pirkkalan seurakunnassa on haettavana seurakuntapastorin virka, jonka erityisenä vastuualueena on nuoriso- ja rippikoulutyö

Haemme nuorisotiimin vetäjäksi pappia, joka vastaa seurakunnan rippikoulukokonaisuudesta, on mukana nuorisotyön viikkotoiminnassa, nuorten aikuisten työssä sekä tekee aktiivista yhteistyötä yläkoulujen ja lukion kanssa. Tämän lisäksi viranhoitoon kuuluvat jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset. Pappien tehtävänajossa on huomioitu nuorisotyön laajuus.

Arvostamme erityisesti nuoriso- ja rippikoulutyön kokemusta, ymmärrystä, pedagogista osaamista ja kehittämishalukkuutta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, digiosaamista, kirkon nuoriso- ja rippikoulutyön tuntemusta sekä valmiutta leirielämään ja iltatöihin.

Virkaan valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.

Viran vaativuusryhmä on 602. Virka täytetään 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Valitun tulee esittää määräaikaan mennessä rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja KL 6:6 §:n mukaisesti hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 11.2.2022 klo 12:een mennessä sähköisesti osoitteeseen reetta-liisa.majamaki@evl.fi.
Hakemuksiin toivotaan liitettävän kopio nimikirjaotteesta.  Haastattelut järjestetään 15.2.2022 klo 16:sta alkaen.
Lisäksi on varauduttava soveltuvuusarviointiin sekä nuorten haastatteluun, joka voidaan hoitaa etäyhteyksin.

Lisätiedot ja kysymykset kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth p. 0500 836 000, olli-pekka.silfverhuth@evl.fi

Hautausmaan kausityöntekijä

Haemme Pirkkalan hautausmaalle määräaikaiseen työsuhteeseen hautausmaan kausityöntekijää (6 kk, touko-lokakuu). Tehtävää on haettava ma 14.3.2022 klo 12.00 mennessä.  

Hakijan tulee olla koulutukseltaan puutarhuri ja työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään.

Työhön kuuluu hoitosopimushautojen hoito sekä viheraluetyö seurakunnan kiinteistöillä.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan, työkokemuksesta riippuen 301-302. Työaika ma-to 7.30-16, pe 7.30-13.45. Työ alkaa toukokuun 2. päivä. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitteella:
Pirkkalan seurakunta, Taloustoimisto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala.
Kuoreen merkintä ”Hautausmaa-/Kausityöntekijä ”. 

Vaihtoehtoisesti hakemukset sähköpostitse: elina.vanhatalo@evl.fi

 

Paperi, johon kirjoitettu CV.