Avoimet työpaikat

Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö.
Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

KOKKI kesätyöhön 28.6-31.7.2021

Haetaan Pirkkalan seurakunnan keittiöille kokkia määräaikaiseen kesätyöhön. Tehtävänä on valmistaa ja tarjoilla lounasruokaa noin 50-90 hengen ruokailuihin.  Kesällä saattaa olla myös muita tapahtumia joihin valmistetaan tarjoiluita.  Ruokaa tarjoillaan 2-3 eri toimipisteessä noin 5 km säteellä ja tästä syytä oman auton käyttö on välttämätöntä. Työtä on 3-5 pvä/vko pääosin arkipäivisin. Työaikana noin 30 h/vkossa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulla olevan:

- kokin tutkinto tai kokemus suurtalouskokin työstä
- oman auton käyttö on välttämätöntä
- itsenäinen työskentelyote
- hyvät vuorovaikutustaidot.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa ruokapalveluvastaava Paula Kiprianoff p. 040 660 9533, paula.kiprianoff@evl.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse su 11.4.2021 klo 14.00 menessä paula.kiprianoff@evl.fi tai osoitteella:
Pirkkalan seurakunta, Paula Kiprianoff. Suupantie 10, 33960 Pirkkala.

Paperi, johon kirjoitettu CV.