Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa

2.3.2020 14.36

Päiväkerholaisia luonnos puron lähellä.

Kauden 2020–2021 päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2017, 2016 ja 2015 syntyneet lapset. Kerhotarjonnastamme löytyy mm. luonto- ja taidepainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Syksyllä päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan.

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä. Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Seurakunnan päiväkerhon toiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista on lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Päiväkerhomme ovat maksuttomia. Kerhot alkavat viikolla 34 ja kerhoon ilmoittautuneille lähetetään postia ennen kerhon alkua.

Syksyn päiväkerhot:

• Kapsäkin kerhotilassa tiistaisin ja torstaisin klo 9-12
  • Kirkkoveräjän srk-talossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30
  • Pappilan väentuvassa tiistaisin ja ja keskiviikkoisin
  • Pirkkalan kirkon kerhotalossa maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Ilmoittaudu kerhoon tästä 9.3.-5.4.2020.

Lisätietoja päiväkerhoista voi kysellä Laura Furulta 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi