Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Tietokoneen näppäimistö.

Verkkosivuillamme päivitykseen liittyviä ongelmia

21.2.2020 10.13

Pirkkalan seurakunnan verkkosivuston toimittaja, Kirkon viestintä, on suorittanut laajan uudistuksen Lukkari-verkkosivustoille 16.-19.2.2020. Päivitys ei kuitenkaan onnistunut täysin. Päivityksestä aiheutuvia ongelmia on huomattu ja niitä yritetään saada ratkaistuksi mahdollisimman pian.

Nyt verkkosivuillamme eivät valitettavasti näy esimerkiksi kaikki tapahtumat. Puutteita on myös kuvissa, asiakirjoissa ja linkkeissä. Lähiajan tapahtumat kannattaa nyt katsoa tarkemmin Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalta.

Verkkosivumme etusivulta löytyy kevätesitteeseemme linkki. Sieltä pystyy myös katsomaan tapahtumia tarkemmin. Tapahtumista on tietoa lisäksi Facebook-sivullamme.