Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Teemu_L.jpg

Teemua Kallio haastaa juoksemaan lähetykselle

13.5.2019 08.57 Teemu Kallio oli jo viime elokuussa mukana Run for Missions -juoksuporukassa. - Porukka on tuki ja hyvä kannustaja.

Pirkkalan seurakunnan nuoristyönohjaaja Teemu Kallio on lähdössä jo toista kertaa mukaan elokuussa Tampere maratonilla juostavaan Run for Missions -juoksuhaasteeseen.

- Viime vuonna muitakin työkavereita oli lähdössä mukaan. Ajattelin, että tämä on työporukkaa yhdistävä myönteinen juttu, Kallio kertoo.

Hän kertoo olleensa aiemmin satunnainen lenkkeilijä.

- Elokuun tapahtuma toi tavoitteen juoksulle. Minulle oli henkisesti tärkeää alittaa se.

Kallio juoksi osuutensa 10, 5 kilometriä Pirkkalan seurakunnan maratonjoukkueessa alle 55 minuutissa. Tämä vuonna tavoite on paljon kovempi, 40 minuuttia.

Se on mahdollinen, sillä elokuun jälkeen Kallio on juossut 4-5 kertaa viikossa harjoitusojelman mukaan, joka tähtää maratonille. Hän juoksee sen toukokuussa. Hän on mukana myös Jukolan viestissä hyväntekeväisyysjuokkueessa, joka kerää varoja Tampereen lastensairaalan tukiyhdistykselle.

Kannatusta lähetykselle

Run for Missions -hyväntekeväisyysjuoksu kerää tukea lähetystyölle. Mukana on lähetysjärjestöjä, seurakuntia ja yksittäisiä juoksijoita. Viime elokuussa punaisen Run for Missions -juoksupaidan puki ylleen yli 40 juoksijaa.

- Koska juoksisin joka tapauksessa on hyvä, että voin samalla kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen,  Kallio sanoo.

Pirkkalan seurakunta osallistuu jo kolmatta kertaa Run for Missions -juoksuhaasteeseen. Lähetyksen hyväksi voi juosta muuallakin, mutta Run for Missions -haasteen päätapahtuma on Tampere maraton 31.8.2019. Tavoitteena on koota Pirkkalasta kaksi tai kolme joukkuetta mukaan.

Lisätietoja: Anne Sihvonen anne.sihvonen@evl.fi, p. 040 7071923

Teksti ja kuva: Liisa Heinänen