Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Uusien ohjausryhmien jäsenet valittiin.

Uusi kirkkoneuvosto valitsi jäsenet ohjausryhmiin

18.1.2019 15.20

Kirkkoneuvosto valitsi toimikaudeksi 2019-2020 avukseen ohjausryhmät Pirkkalan seurakuntaan. Vuoden ensimmäisessä kirkkoneuvoston kokouksessa 16.1.2019 valittiin jäsenet neljään ohjausryhmään.  Kirkkoneuvoston hyväksymän ohjesäännön mukaisesti ohjausryhmissä on puheenjohtaja ja kuusi muuta jäsentä.

Aikuis- ja perhetyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi aikuis- ja perhetyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Tuija Ollilan ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Pentti Korhonen, Aleksi Koskinen, Osmo Palvanen, Anita Ranta, Jaana Ristimäki-Anttila ja Siiri Salonen.  Kirkkoneuvoston edustajana on Markku Kuusjärvi. Aikuis- ja perhetyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on aikuis- ja perhetyön pappi Tuula Mannermaa.

Varhaiskasvatuksen ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi varhaiskasvatuksen ohjausryhmään puheenjohtajaksi Tuomas Hoffrénin ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Eeva Leskinen, Päivikki Malm, Alpo Partanen, Mirja Toiva, Tiina Vaaja ja Matti Ylitalo. Kirkkoneuvoston edustajana on Heli Söderholm-Laakso. Varhaiskasvatuksen ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on varhaiskasvatuksen pappi Denise Gauffin-Kostilainen.

Nuorisotyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi nuorisotyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Lotta Törnblomin ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Janina Kulmanen, Juuso Kuusjärvi, Jyri Ollila, Eero Rekola, Marja-Leena Seilo ja Joonas Vartia. Kirkkoneuvoston edustajana on Eeva Uskali. Nuorisotyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on nuoriso- ja rippikoulutyön pappi Arto Köykkä.

 

Diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmä

Kirkkoneuvosto valitsi diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmään puheenjohtajaksi Liisa Heinänen ja jäseniksi seuraavat henkilöt: Reino Jussila, Kai Kinnunen, Helena Kivioja, Armi Kärki, Lasse Malmi ja Kristiina Mäkinen. Kirkkoneuvoston edustajana on Anna-Maija Lahtinen. Diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmän vastaavana työntekijänä on diakonia- ja lähetystyön pappi Jukka Jormanainen.

 

Seurakunnan päätöksenteosta lisätietoa täällä.