Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Joululahjat

Lahjoita lapselle joululahja tai aikuiselle saunapaketti

19.11.2017 10.47

Lasten joulutoivepuu 

Lasten joulutoivepuu on hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle ja hänen perheelleen. Keräämme joululahjoja lapsille, joissa on toimeentuloon liittyviä vaikeuksia. 

- Jos haluat auttaa, ota kuusesta lappu, johon on kirjoitettu  lapsen esitämä toive (joka voi olla lelu, vaate, kirja, makeinen yms. yhteensä korkeintaan 30 €), kertoo diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund.

Hankittuasi ja paketoituasi lahjan, liitä kuusessa ollut lappu siihen ja toimita se 12.12. mennessä seurakuntatoimistoon tai sovi asiasta diakoniatyöntekijä Sirkka Nylundin kanssa 050 434 8320. 
Lasten joulutoivepuun löydät 1. adventtina Pirkkalan kirkosta ja tämän jälkeen lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakasta, Koulutie 1.      

Lahjoita joulusaunapaketti

Diakoniatyön kautta aikuisille lahjoitettaviin joulusaunapaketteihin voi laittaa esim. saippuaa, shampoota ja saunan päälle jotakin herkkua, kahvia, suklaata ym.

- Otamme joulusaunapaketteja mielellään vastaan. Tuo tuotteet avonaisessa pussissa Pirkkalan kirkolle tai srk-toimistolle 8.12. mennessä, sanoo diakoniatyöntekijä Jukka Peltola.

Joulusaunapaketista voi kysyä  Jukka Peltolalta 050 380 7962.