Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

Isoisä ja lapsenlapsi halaavat

Lasten ja isovanhempien leiripäivä Pappilassa 19.6.2017

3.5.2017 11.29

Pappilan päärakennus ja pihapiiri täyttyvät kesäkuun puolivälissä naurusta ja iloisesta puheensorinasta, kun lapset ja isovanhemmat viettävät yhteistä päivää. Kahden sukupolven leiripäivässä 19.6.2017 on ohjelmassa monenlaista mukavaa tekemistä pienille ja isoille.

Päivää vietetään Suomi 100 –teeman merkeissä. Päivän aikana rakennetaan yhdessä ”löylyautomaatti”, lennätetään leijaa, musisoidaan ja pelaillaan. Sään mukaan päivää vietetään ulkona tai sisällä.

Yhteiseen hauskaan päivään voivat tulla mukaan kaiken ikäiset lapset, jotka pärjäävät päivän ilman päiväunia. Päivän hinta on isovanhemmilta 10 euroa ja lapsilta 5 euroa. Hintaan sisältyvät aamujuoma, lounas ja välipala.

Ilmoita jokainen päivään osallistuva omalla lomakkeellaan tämän linkin kautta. Lisätiedot Sirkka Nylundilta, puh.  050 4348320.  

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan viettämään yhdessä iloinen päivä Pappilassa!

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä ma 19.6.2017 klo 9–15. Hinta 10 / 5 €, sisältää pienen aamujuoman, lounaan ja välipalatarjoilun.