Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

croissant ja mehu

Pääsiäisbrunssi kutsuu yhteisille nyyttäreille

24.3.2017 15.05

Pirkkalan kirkossa järjestetään 16. huhtikuuta kello 10 pääsiäisbrunssi. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään nyyttäriperiaatteella. Seurakunta tarjoaa yhteiseen pöytään kahvit, teet, croisantit ja kananmunat. Brunssille osallistuvat voivat tuoda pöytään esimerkiksi juustoja, leikkeleitä, kasviksia, hedelmiä, mehuja tai suolaisia tai makeita leivonnaisia. Leivonnaisiin on hyvä tuoda mukana tarkka tuoteseloste, jossa on myös tiedot esimerkiksi tuotteen laktoosittomuudesta tai gluteenittomuudesta.

Yhdessä syöminen pääsiäisenä paaston päätyttyä on vanha kristillinen perinne. Ainakin 30 evankelis-luterilaisessa seurakunnassa järjestetään pääsiäisen aikaan tapahtumia, joissa kokoonnutaan syömään yhdessä joko pääsiäisyön jumalanpalveluksen jälkeen tai pääsiäissunnuntaina.

Pääsiäisen tapahtumat näkyvät sosiaalisessa mediassa hastagilla #samassapoydassa.

Oman tuomisensa voi halutessaan kertoa Pirkkalan seurakunnan Facebook-sivulla 7.4. alkaen. Brunssin jälkeen kello 11 on messu Pirkkalan kirkossa.