Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Nainen vaeltaa lumisessa metsässä

Lähde pyhiinvaellukselle Tampereelle 1.4.!

9.3.2017 11.20

Kaipaatko arjen kiireen keskelle hiljentymistä, lepoa ja rauhaa? Haluatko nauttia hiljaisuudesta, liikkumisesta, kirkkojen rauhasta ja Jumalan lähellä olosta?

Lähde 1. huhtikuuta pyhiinvaellukselle Tampereelle! Kymmenestä erilaisesta reitistä löytyy sopiva kaiken ikäisille aina lasten lyhyestä pyhiinvaellusreitistä esimerkiksi matkaan Härmälän kirkolta Aleksanterin kirkkoon.

Pyhiinvaellusreitit löytyvät täältä.

Reitit ovat eri puolilla Tamperetta ja kulkevat lähikirkolta toiselle. Ohjaajat ovat seurakuntien työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Vaihtoehtoisesti reitin voi myös kulkea yksin. Jokaisesta reitistä on mobiilisovellus, josta löytyvät ohje ja mietiskelymateriaali. Sovelluksen voi ladata osoitteesta app.citynomadi.com. Lisää reittejä julkaistaan 1.4.

Ohjatulle pyhiinvaellukselle pääsee mukaan tulemalla valitsemansa reitin alkupäähän hieman ennen vaelluksen lähtöaikaa.

– Istumisen ja kuuntelemisen sijaan ihmiset voivat etsiä hengellisyyttä kävelemällä ja kehollisesti. Kun ympäristöä havainnoi kaikin aistein ja hiljaisuudessa, voi se mahdollistaa erilaisen sisäisen matkan ja kokemuksen Jumalan läsnäolosta, sanoo Tampereen seurakuntien hengellisen ohjauksen pastori Jussi Holopainen Silta 3/2017 -lehdessä.

Lue tästä Sillan juttu sivulta 4: PyhiinvaellusTampere avaa kymmenen uutta reittiä.

Pirkkalan seurakunta on mukana Birgitan kirkkovaelluksella 26. elokuuta. Kannattaa laittaa sekin päivämäärä muistiin! Ilmoittautuminen tapahtumaan on kesä-heinäkuussa.

Birgitan kirkkovaelluksesta ja ilmoittautumisesta voi lukea lisää tästä.

Valokuva pyhiinvaellustampere.fi, Jussi Laitinen. Pyhiinvaeltaja Kalevankankaan hautausmaan näköalapaikalla.