Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Sirpakka (5)_L.jpg

Etsitkö persoonallista lahjaa? Oletko intohimoinen käsityöihminen? Vastaus on Sirpakka!

27.2.2017 11.05

Astuessa Pirkkalan seurakunnan lähetysmyymälä-kahvila Sirpakan ovesta sisään on heti valtavan väriloiston keskellä. Kaikissa väreissä hehkuvat villasukat, erilaiset sisustuesineet, kassit ja huovutetut lampaat aivan kutsuvat hipaisemaan nopeasti pintaansa ja ostamaan itsensä mukaan kotiin asti. Tarjolla on ties kuinka monenlaista suomalaista käsityötä, lähellä tehtyä, aitoa ja yksilöllistä!

Tänä vuonna 16 vuotta täyttänyt Sirpakka on sekä pirkkalalaisten olohuone että paikallisten vapaaehtoisten taidonnäytteiden myyntipaikka. Lähetystyön myymälästä löytyy hyvin monenlaisia käsitöitä, joita voi hankkia niin itselle kuin vaikka lahjaksi hänelle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea. Villasukat lempiväreillä on takuuvarma lahja, josta tuskin kukaan kieltäytyy. Kannattaa ehdottomasti kurkistaa Sirpakan valikoima silloin, kun etsii esimerkiksi syntymäpäivälahjaa tai tuliaista.

Osa myytävistä tuotteista on tehty kaikille avoimessa käsityöpajassa, joka kokoontuu Sirpakassa joka toinen keskiviikko kello 17-19. Pajassa esimerkiksi askarrellaan, maalataan ja huovutetaan sekä ennen kaikkea toteutetaan ryhmään osallistuvien ideoita. Tuotokset voi lunastaa itselleen tai jättää myyntiin Sirpakkaan.

Tämän kevään uutuus Sirpakassa on lapsille tarkoitetut pihaharjat, jotka on maalattu lempeillä pastellisävyillä. Harjoissa seikkailevat muun muassa muumit, ponit ja Salama McQueen. Myynnissä on myös etnisiä sekä reilun kaupan tuotteita.

Kahvilan puolelta löytyy monenlaisia leivonnaisia kahvin, teen ja mehun kaveriksi. Sirpakassa on myytävänä myös gluteenittomia leivonnaisia.

Tule mukaan vapaaehtoiseksi asiakaspalveluun, leipomaan tai tekemään käsitöitä! Ota yhteyttä Anne Sihvoseen.

Sirpakassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja ryhmiä. Tuotto osoitetaan lähetystyöhön eri lähetysjärjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon.

Tervetuloa lähetysmyymälä-kahvila Sirpakkaan Pirkkalan keskustaan osoitteeseen Suupantie 10! Avoinna ma-pe 10-17. Toistaiseksi vain käteismaksu.