Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Lähetysnäyttely

Lasten lähetysnäyttely tuo maailman Pirkkalaan

24.2.2017 12.13

Ilo sulle ja mulle –niminen lasten lähetysnäyttely tuo Pirkkalaan tuokiokuvia eri maiden lasten elämästä.

Pirkkalan kirkon kerhotilassa olevassa näyttelyssä on esillä kuvia ja esineitä, jotka on tuotu Afrikasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta.  Näyttelystä muodostuvan seikkailusafarin aikana tutustutaan eri maiden lasten elämään ja koulunkäyntiin tarinoiden kautta sekä kuullaan esineiden käyttötavoista, leikeistä ja peleistä.

Ohjattu safari on suunnattu erityisesti päiväkoti- ja alakouluikäisille. Esittely kestää noin 40 minuuttia. Kaikille avoimet Suomen Lähetysseuran tuottamat esitykset ovat tiistaina 7.3. kello 18, torstaina 9.3. klo 18 ja lauantaina 11.3. kello 11, 12.30, 13, 14, 14.30, 15, 16.30 ja 17. Näyttelyyn on vapaa pääsy.