Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

duo1.jpg

Johanna ja Mikko Iivanaisen herkkä joulukonsertti

25.11.2016 10.29

Laulaja, säveltäjä Johanna Iivanainen konsertoi yhdessä kitaristi, säveltäjä miehensä Mikon kanssa Pirkkalan Vanhassa kirkossa lauantaina 10. joulukuuta. Konsertti kantaa nimeä ”Seimiyö”.

– Luvassa on herkkä ja tunnelmallinen jouluinen konsertti, jossa tehdään matkaa kohti Seimiyötä. Laulujen myötä hiljennymme kohti tulevaa joulurauhaa, kuvailee Johanna Iivanainen.

Tänä jouluna Johanna Iivanainen on mukana Jukka Perko & Avaran Martan ja Rudolfin joulukonserteissa, Antti Sarpilan Swinging Christmas konsertissa. Myös miehensä kanssa heillä on muutama yhteinen joulukonsertti.

– Hivenen maltillisempi konserttitahti tuntuu vaihteeksi hyvältä; ehtii itsekin hieman paremmin laskeutumaan kohti joulua.

”Seimiyö” -konsertissa kuullaan Iivanaisille rakkaita joulusävelmiä sekä muutamia Johannan oma kappale.

– Olemmekin valinneet tähän konserttiin juuri ne meille rakkaimmat laulut Mikon kanssa. Ehkä nostaisin esille konsertin nimeäkin kantavan laulun, Seimiyön, joka on Olli Ahvenlahden sävellys ja Tommy Tabermannin runo. Se on äärimmäisen kaunis kuvaus lähimmäisenrakkaudesta. Varpunen jouluaamuna on myös meille kummallekin hyvin rakas. Sekin kuullaan konsertissa.

Johanna ja Mikko Iivanainen duo ”Seimiyö” la 10.12.2016 kello 18 Pirkkalan Vanhassa kirkossa. Ohjelma 10 €.