Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

kaskinen_THUMB.jpg

Anna-Mari Kaskinen valottaa virsien taustoja

14.11.2016 15.09

Kirjailija, runoilija ja sanoittaja Anna-Mari Kaskinen valottaa virsien taustoja Pirkkalan kirkossa pidettävässä virsi-illassa keskiviikkona 23. marraskuuta kello 18.30. Kahvitarjoilu kello 18 alkaen.

Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 27.11.2016 otetaan virallisesti käyttöön virsikirjan lisävihko, jossa on 79 suomenkielistä ja 147 ruotsinkielistä virttä. Kaskisen sanoittamia tai suomentamia lauluja on siinä 25. Toivevirsinä mukana ovat muun muassa Riihikirkko-hymni ja lastenvirsi Rukous on silta.

Nykyisessä virsikirjassa on seitsemän Anna-Mari Kaskisen laulua laulua.

Tule laulamaan uusia virsiä!

Virsi-illassa mukana Anna-Mari Kaskinen, Olli-Pekka Silfverhuth ja Pirkko Leponiemi-Pirhonen sekä Kirkkokuoro ja Kraak-kuoro.

Kahvitarjoilu klo 18 alkaen.
Virsi-ilta klo 18.30.