Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Uutislistaukseen

erkki jokinen_THUMB.jpg

Kirjailija, valokuvaaja ja pastori Erkki Jokinen saapuu keinutuolivieraaksi Sirpakkaan

14.11.2016 14.16

Erkki Jokinen on pastori, joka on työskennellyt erilaisissa tehtävissä Suomessa ja lähetystyössä Venäjällä. Hän on myös kirjailija. Jokisen esikoisteos Idänkohtaus, joka perustuu Jokisen ja hänen perheensä Venäjän-vuosien aikaisiin kokemuksiin, voitti Vuoden kristillinen kirja -palkinnon vuonna 2005. Jokisen teos Muukalainen oli niin ikään Vuoden kristillinen kirja - kilpailun finalisti vuonna 2011. Kirjoissaan Näkemisen portilla ja Suojassa Jokinen käyttää tekstin lisäksi kuvaamiaan luontokuvia. Hän tiivistää ensimmäisen valokuvakirjansa Näkemisen portilla lauseeseen: "Mistä ei voi puhua, se on kuvattava." 

Jokinen on myös innokas ja taitava luontokuvaaja. Hänen kuvissaan on runsaasti herkkyyttä ja tunnetta. Myös lyhyet hetket kuten esimerkiksi perhosen siivenlyönnit hän on upeasti saanut talteen.

Erkki Jokinen saapuu Sirpakan keinutuolivieraaksi tiistaina 22. marraskuuta kello 14. Silloin hän näyttää ja kertoo omista suomalaista luontokuvistaan.

Lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakka, Suupantie 10.