Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Nonni2_L.jpg

Nonni! Nooan arkki -musikaali kutsuu lapsiperheet juhlaan

11.11.2016 10.00

Alttarista tehdyssä laivassa on suuria ja pieniä eläimiä sekä muutama ihminen. Alkaa tuulla. Myrsky nousee ja laiva heiluu. Laivassa Nooa-niminen mies rauhoittelee Nonni-aasiaan ja muita eläimiä. Kyllä varmaan kohta näkyy maata.

Pirkkalan seurakunnan pääasiassa varhaiskasvatuksen lastenohjaajista koostuva 16-henkinen työryhmä on treenannut lähiviikkoina ahkerasti Nonni! Nooan arkki -musikaalia. Ryhmällä on suuri innostus ja palo musikaaliin, joka esitetään pian ensimmäistä kertaa Pirkkalassa.

– Nonni on Nooan ystävä ja luottotyökaveri. Nonni auttaa Nooaa kaikessa tämän arjen askareissa. Yllättäen tapahtuu jotain jännittävää: alkaa seikkailu, jonka aikana löytyy uusia ystäviä ja tapahtuu suuria mullistuksia pienen aasin elämässä, vastaava lastenohjaaja Laura Furu kertoo.

Lasten päivänä esitettävän musikaalin käsikirjoitus on Pirkkalan seurakunnan lastenohjaajan Maritta Partasen ja Jyväskylän seurakunnan lapsityönohjaajan Eija Simpasen käsialaa. Musikaali perustuu Jukka Salmisen Zooppera-musikaaliin.

Pirkkalan kirkossa esitettävään musikaaliin kutsutaan erityisesti tänä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset perheineen. Tapahtumaan toivotaan mukaan kaiken ikäisiä lapsia ja aikuisia.

– Myös yleisössä olevilla lapsilla on musikaalissa yksi tärkeä tehtävä, jolla he auttavat Nonnia. Musikaali esitetään kansainvälisenä lasten päivänä, jolloin haluamme korostaa lasten tärkeyttä, lasten oikeutta elää ja arvokasta lapsuutta, Furu sanoo.

Nonni! Nooan arkki -musikaali Pirkkalan kirkossa su 20.11. kello 18. Mehu- ja keksitarjoilu. Vapaa pääsy!