Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Kauneimmat joululaulut_THUMB.jpg

Kauneimmat joululaulut Pirkkalan seurakunnassa

28.10.2016 09.50

Kauneimmat joululaulut -tapahtumat keräävät suomalaiset kirkkoihin ja seurakuntataloihin vuosi vuoden perään laulamaan rakkaimpia joululauluja.

Laita jo nyt kalenteriin päivämäärät, jolloin joululaulut kajahtavat Pirkkalan seurakunnan tilaisuuksissa. Lasten tilaisuuksissa on mukana varhaiskasvatuksen oma maskotti Leena Lammas.

Tervetuloa mukaan laulamaan jo lapsuudesta tuttuja, rakkaita joululauluja kuin myös uudempiakin lauluja. Tunnelmallista joulun odotusta!

Su 27.11. klo 16 Vanha kirkko. Lasten kauneimmat joululaulut. Mukana Leena Lammas.

Su 11.12. klo 14 Kirkkoveräjän seurakuntatalo.

Su 11.12. klo 15 Vanha kirkko. Lasten kauneimmat joululaulut. Mukana Leena Lammas.

Su 11.12. klo 18 Pirkkalan kirkko. Mukana puhallinorkesteri ja Kirkkokuoro.

Su 11.12. klo 19 Vanha kirkko. Mukana Joululaulukuoro.

Pe 16.12. kello 21.00 Ravintola Milla Makia, Suupantori 4. Kapakan kauneimmat joululaulut. Laulattamassa muusikko Arto Järvinen ja sekalaista seurakunnan väkeä.

Su 18.12. klo 10 Pirkkalan kirkko. Kauneimmat joululaulut -messu. Mukana Kirkkokuoro ja Kraak-kuoro.

Pe 23.12. klo 16 Vanha kirkko. Lasten kauneimmat joululaulut.

Pe 23.12. klo 18 Vanha kirkko. Mukana viulisti Ulla Hannula.

Pe 23.12. klo 20 Vanha kirkko. Mukana viulisti Ulla Hannula.

Ma 26.12. klo 16 Vanha kirkko. Kauneimmat joululaulut -kirkko.

Pirkkalan kirkko, Perkiöntie 40.

Pirkkalan Vanha kirkko, Anian rantatie 226.

Kirkkoveräjän seurakuntatalo, Kouluportinkuja 1, Pirkkala.