Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

candle_M.jpg

Sururyhmä tarjoaa paikan kuolemaan liittyville tunteille ja ajatuksille

25.10.2016 14.22

Sururyhmässä käydään läpi surun vaiheita ja suruun liittyviä tunteita sekä etsitään yhdessä toivon näköaloja.

Itsemurhan tehneiden omaisille järjestetään sururyhmä yhdessä toisten lähiseurakuntien kanssa.

Samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kokemukset ja tuki on koettu tärkeäksi.

Myös lapsille järjestetään omia sururyhmiä.

Ryhmiin ilmoittautumiset sekä tiedustelut diakoniatyöntekijä Sirkka Nylundilta.

Älä jää surusi kanssa yksin, vaan tule kokemaan vertaistuen kannattelu.

Marraskuussa alkavat sururyhmät

Sururyhmä omaisensa tai läheisensä menettäneille alkaa ke 9.11. Kirkkoveräjän seurakuntatalon aikuistyön siivessä. Mukana Jukka Jormanainen ja Sirkka Nylund, jolle ilmoittautumiset p. 050 4348320 viimeistään 4.11.

Sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille ja läheisille Pirkanmaan alueella alkaa Pirkkalassa Kirkkoveräjän seurakuntatalolla to 24.11. klo 18. Ryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa, joista kaksi vielä tämän vuoden puolella. Mukana pastori Juha-Pekka Haavisto 044 7868004 ja diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund 050 434 8320, joille ilmoittautumiset 15.11. mennessä.