Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

KUA_HAITI_apua_THUMB.jpg

Lipaskeräys käyntiin Haitin hurrikaanin tuhoihin

12.10.2016 11.02

Haitiin viime viikolla iskeneen hurrikaanin tuhot ovat osoittautuneet erittäin suuriksi. Suurin pula tällä hetkellä on ruoasta, sillä myrsky tuhosi juuri valmistumassa olleen sadon.

Haitin hurrikaanin tuhoihin tarvitaan apua. Pirkkalan seurakunta on ns. Kirkon Ulkomaanavun nopean toiminnan joukoissa mukana.
Lipaskerääjämme lähtevät perjantaina 14.10. liikkeelle.

Tule auttamaan lipaskeräyksessä

Nyt tarvitsemme vapaaehtoisia lipaskerääjiä perjantain aamupäivään. Ehditkö sinä auttamaan?
Lipaskeräystä suoritetaan parin tunnin jaksoissa mm. Citymarketilla ja Suupalla. Ota nopeasti yhteyttä Anne Sihvoseen 040 707 1923.

Voit myös auttaa lahjoittamalla!
Lähetä viesti APU numeroon 16499 (10 €).
Tee lahjoitus verkossa Haitin hurrikaani -keräkseen tai lahjoita tilille Nordea FI33 1572 3000 5005 04, viestiksi ’Haitin hurrikaani’

KIITOS AVUSTASI!