Pirkkalan kirkon päiväkerho

Pirkkalan kirkon kerhotila, Perkiöntie 40.

Kerhokaudella 2020-2021 Kirkon kerhotalolla kokoontuu yksi päiväkerho. Kirkon päiväkerho on kulttuuripainoitteinen, joten sadut, tarinat erilaiset vierailut ja retket kulttuurikohteisiin kuuluvat vahvasti kerho-ohjelmistoon. Kokoontumisajat ovat:
ti ja to 8.30−11.30

Toteutamme kerhossa lapsilähtöistä toimintaa.  Lapset otetaan mukaan kerhokertojen suunnitteluun ja toteutukseen. Kerhossa ulkoillaan, lauletaan, leikitään ja puuhaillaan yhdessä. Kerhon Kalle-nalle on myös menossa mukana ja haluaa kuulla aina välillä oman laulunsa:

”Lämmin ja pehmeä on tämän karhun käpälä.
Nallesta saan ystävän, joka sanoo ymmärrän."

Ilmoittautuminen syksyn 2021 kerhoryhmiin on käynnissä. Syksyn ryhmiin voi ilmoittaa kaikki 2016-, 2017- ja 2018 -syntyneet lapset. Linkki ilmoittautumisiin löytyy päiväkerhot -pääsivustolta.

Vapaita paikkoja kevään 2021 kerhoryhmään kirkon kerhotalolle voit kysellä suoraan kerhon ohjaajilta Almalta ja Lauralta.

Tervetuloa kerhoon!

Päiväkerholaisia keinussa keinumassa.