Perheiden ruskakahvilat

Syyslomaviikolla kokoontuvat perheiden ruskakahvilat Pirkkalan kirkon pihapiirissä (os. Arokuja 8).

Ruskakahvilat kokoontuvat pääosin ulkotiloissa säällä kuin säällä. WC-tilat on kävijöiden käytettävissä. Ruskakahviloissa on tarjolla pientä purtavaa. Omia eväitä sekä oman kahvi-/teemukin voi myös ottaa mukaan. Mahdollisuus myös makkaranpaistoon. Ruskakahviloissa on monenlaista tekemistä kävijöille kuten toimintapisteitä, leikkejä ja rastiratoja. Ruskakahvilaan voi tulla ja sieltä voi lähteä oman aikataulun mukaan. Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan paikalle vain täysin terveenä.

Ruskakahvilat kokoontuvat lokakuussa viikolla 42 maanantaista torstaihin (12.-15.10.) klo 9-12 Pirkkalan kirkon pihapiirissä. Tervetuloa mukaan!

Perheiden Peli-ilta 13.10.2020 klo 17-20

Syyslomaviikon tiistaina on kaikennäköiset ja kokoiset ja muotoiset perheet tervetulleita pelailemaan erilaisia pelejä (bilistä, pingistä, pöytäjalkkista, lautapelejä jne.) Kirkkoveräjän srk-talolle. Ovet on auki klo 17-20. Tarjolla myös iltapalaa. Tervetuloa!

Vaahtera kauniina syksyisissä väreissä.
Syksyn väriloistoa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja