Yhteistyö sivulle on koottu niitä tapahtumia, joihin koululuokat voivat halutessaan osallistua.

Pääsiäiseen johdattava Aurinkoaamu nukketeatteri eskarilaisille

Aurinkoaamu johdattelee hiljaisen viikon ja pääsiäisen ajan tapahtumiin. Nukketeatteriesityksen kertomus seuraa raamatuntekstejä. Siinä kuljetaan Jeesuksen ja opetuslasten kanssa palmusunnuntain, kiirastorstain, pitkäperjantain ja pääsiäisen ajan. Esityksen kesto on n. 15min.

Koululaiset, jotka eivät osallistu nukketeatterieistykseen, pääsevät tutustumaan pääsiäisen perinteisiin heille rakennetun toimintapisteen kautta.

Nukketeatteri toteutetaan Kirkkoveräjällä. Ryhmille järjestetään tarvittaessa bussikuljetus.

Ilmoittautuminen Aurinkoaamun esityksiin sunnuntaihin 15.3.20 mennessä.

Lisätietoja kouluikäistyön papilta Reetta Mörttiseltä p. 040 638 6411 tai vastaavalta lastenohjaajalta Laura Furulta p. 050 380 7966.

Eskareiden kevätretki Pappilaan

Eskarilaisia kutsutaan toukokuussa perinteiselle kevätretkelle Pirkkalan Pappilan maisemiin. Retken ohjelman sisältö ja yhteiset tekemiset sopivat kaikille ryhmäläisille. Retkellä vietetään myös pieni eväshetki.

Eskariryhmille järjestetään bussikuljetus koululta Pappilaan ja takaisin.

Ilmoittautuminen toukokuun retkelle su 15.3.20 mennessä.

Lisätietoja retkestä kouluikäistyön papilta Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi, p. 040 638 6411. Huhtikuussa yhteydenotot nuorisotyönohjaaja Ville Salmiselle p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi.

Tervetuloa retkelle!

Veisuu Astia - virsikirja tutuksi

Veisuu Astia on kolmelle vuodelle jakaantuva oppimiskokonaisuus. Sen aikana tutustutaan virsikirjan virsien kautta kirkollisiin toimituksiin ja tärkeimpiin kirkkovuoden juhla-aikoihin; jouluun ja pääsiäiseen.

Veisuu Astiat järjestetään koulusta riippuen joko Kirkkoveräjän seurakuntatalolla, Pirkkalan kirkossa tai Pirkkalan Vanhassa kirkossa. 1.-3.-luokille lähetetään tilaisuuteen kutsu, jossa ehdotetaan luokalle vierailuaikaa. Kutsussa kerrotaan myös tilaisuudessa laulettavat virret.

Kolmen vuoden aikana ehditään tutustua noin 30 virsikirjan virteen.

Lisätietoja kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä p.040 638 6411, reetta.morttinen@evl.fi tai kanttori Pirkko Leponiemi-Pirhoselta p. 050 380 7969, pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi

Jos sinulla on ajatus yhteistyöstä tai haluaisit käyttää jotain seurakunnan tilaa oppimisympäristönä, ota yhteyttä niin sovitaan!

seurakuntapastori, kouluikäistyö
Suupantie 10