Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Ilmoittautumisesta lähetetään viestiä sähköpostilla.

Kerhopäivät ovat

• tiistaisin klo 14.-15.30 Kirkonkylän ja Nuolialan koulut
  • keskiviikkoisin 14.-15.30 Kurikankulman koulu
  • torstaisin 14.-15.30 Naistenmatkan sekä Kirkonkylän koulut

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kasvatuksen pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Syksyn kerhokausi on päättynyt. Tietoja vapaista kerhopaikoista lähetetään vuoden vaihteessa  koulujen Wilma-viestijärjestelmän kautta. Syksyllä kerhopaikan saaneille lähetetään sähköpostia joulukuussa.

Lapsen jalat ja reppu.

seurakuntapastori, kouluikäistyö