Kouluikäiset

Kouluikä - lapsuuden kultaisten vuosien aika. Ystävät, koulu, harrastukset ja perhe täyttävät koululaisen arjen. Hän ei ole enää mikään pieni, vaan osaa jo toimia monessa asiassa itsenäisesti ja iloita ihan omista jutuistaan.

Tavallaan elämän käännekohtia on se aika, kun lapsi kykenee lähtemään ilman vanhempiaan johonkin lähitienoon paikkaan tai vaikkapa parin päivän leirille. Tuolloin voi katsoa, mitä seurakunnalla on tarjottavanaan: lasta kiinnostavaa, hyvin toteutettua ja vastuuntuntoista toimintaa hyvien arvojen pohjalta.

Kouluikäisten kerhot, leirit ja tapahtumat kutsuvat mukaan tapaamaan muita koululaisia, tutustumaan turvallisiin aikuisiin ja pitämään hauskaa. Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain myös vanhempien ja lasten yhteisiä leirejä ja leiripäiviä.

Sivupalkista vasemmalta voit lukea lisää kouluikäistoiminnasta.

10-vuotiaiden synttärit 27.10.

Kutsumme tänä vuonna 10 vuotta täyttäviä synttärijuhliin Pirkkalan kirkkoon (Arokuja 8) tiistaina 27.10. Kutsuilla esiintyy Pekka Laukkarinen. Synttäreitä on kaksi:

Klo 17.30 konserttiin kutsumme erityisesti Hyrsingin, Kirkonkylän ja Naistenmatkan koulun 10-vuotiaita.

Klo 19.00 konserttiin kutsumme erityisesti Toivion ja Nuolialan koulun 10-vuotiaita.

Luvassa on myös synttäriherkku.

Tänä vuonna on tärkeää, että ilmoittaudut mukaan synttäreille. Voit ilmoittautua tästä linkistä.

Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja tiedotamme perheille mahdollisista muutoksista.

Lisätietoja:

Reetta, reetta.morttinen@evl.fi , 040 638 6411

Ossi, ossi.hakala@evl.fi, 050 380 7963

Ville, ville.salminen@evl.fi, 050 380 7965

Kouluikäisten kerhot syksy 2020

Seurakunnan kerhotoimintaa aloitetaan vähitellen syyskuun aikana.

Ilmoittautumiset kerhoihin alkavat 1.9. klo 9.00.

Tänä syksynä järjestämme Minecraft- kerhoa, kokkikerhoa ja tanssikerhoa.

Kaikkiin kerhoihin otetaan 10 kerholaista.
Lisätietoja: Ville Salminen 050 380 7965.

Kouluikäisiä tikkupullan paistossa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö