Kouluikäiset

Kouluikä - lapsuuden kultaisten vuosien aika. Ystävät, koulu, harrastukset ja perhe täyttävät koululaisen arjen. Hän ei ole enää mikään pieni, vaan osaa jo toimia monessa asiassa itsenäisesti ja iloita ihan omista jutuistaan.

Tavallaan elämän käännekohtia on se aika, kun lapsi kykenee lähtemään ilman vanhempiaan johonkin lähitienoon paikkaan tai vaikkapa parin päivän leirille. Tuolloin voi katsoa, mitä seurakunnalla on tarjottavanaan: lasta kiinnostavaa, hyvin toteutettua ja vastuuntuntoista toimintaa hyvien arvojen pohjalta.

Kouluikäisten kerhot, leirit ja tapahtumat kutsuvat mukaan tapaamaan muita koululaisia, tutustumaan turvallisiin aikuisiin ja pitämään hauskaa. Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain myös vanhempien ja lasten yhteisiä leirejä ja leiripäiviä.

Sivupalkista vasemmalta voit lukea lisää kouluikäistoiminnasta.

Kouluikäisten kerhot kevät 2020

Seurakunnan ryhmätoiminta on toistaiseksi tauolla.

Seuraa ilmoitteluja kesän ja syksyn toiminnasta nettisivuilta ja esitteistämme. Syksyllä koululaisille lähetetään kirje, josta löytyy tietoa tulevista kerhoista ja tapahtumista.

7-12-vuotiaiden koululaisten kerhot alkavat 3.2.2020. Kerhoihin pääset ilmoittautumaan alla olevista linkeistä 20.1. klo 8 alkaen.

Kokkikerhot Tiistaisin Kirkkoveräjällä ja Keskiviikkoisin Kapsäkissä Veskassa.

Minekerhot Maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin Kirkkoveräjällä.

Tanssikerho perjantaisin Kapsäkissä Veskassa.

E-urheilukerho tiistaisin Kirkkoveräjällä.

Kaikkiin kerhoihin otetaan 10 kerholaista. Lisätietoja: Ville Salminen 050-3807965

Koulikäisiä tikkupullan paistossa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö