Kouluikäiset

Kouluikä - lapsuuden kultaisten vuosien aika. Ystävät, koulu, harrastukset ja perhe täyttävät koululaisen arjen. Hän ei ole enää mikään pieni, vaan osaa jo toimia monessa asiassa itsenäisesti ja iloita ihan omista jutuistaan. 

Tavallaan elämän käännekohtia on se aika, kun lapsi kykenee lähtemään ilman vanhempiaan johonkin lähitienoon paikkaan tai vaikkapa parin päivän leirille. Tuolloin voi katsoa, mitä seurakunnalla on tarjottavanaan: lasta kiinnostavaa, hyvin toteutettua ja vastuuntuntoista toimintaa hyvien arvojen pohjalta.

Kouluikäisten kerhot, leirit ja tapahtumat kutsuvat mukaan tapaamaan muita koululaisia, tutustumaan turvallisiin aikuisiin ja pitämään hauskaa. Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain myös vanhempien ja lasten yhteisiä leirejä ja leiripäiviä. 

Sivupalkista vasemmalta voit lukea lisää kouluikäistoiminnasta. 

 

Syksyn kerhokausi alkaa syyskuun aikana 2021

Koululaisten koteihin lähtee elokuun aikana kirje, jossa kerrotaan tarkempaa tietoa mm. ilmoittautumisista, kerhopaikoista ja kerhojen teemoista. Ilmoitamme kerhoilmoittautumisten alkamisesta myös tällä nettisivulla, Facebookissa sekä Instagramissa.  

Ajankohtaiset rajoitukset esimerkiksi kerholaisten väkimäärän suhteen tarkennetaan syksyllä. Kerhokausi kestää alustavan suunnitelman mukaan syyskuulta joulukuulle.

Alustavia tietoja voi kysellä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi , Jenna Laurikaiselta p. 050 380 7963 jenna.laurikainen@evl.fi tai Reetta Mörttiseltä  p.040 638 6411 reetta.morttinen@evl.fi 

 

Kouluikäisiä tikkupullan paistossa.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.seuris.net