Kaipaatko lisätukea erosta selviytymiseen?

Seurakunnan parisuhdepäivystyspuhelin tukee pareja. Soita ma klo 9-12 puh. 03 3427303. Puhelut ovat luottamuksellisia.

Eroryhmä parisuhteen päätyttyä

Eroryhmä voi olla avuksi, kun kaipaat luottamuksellista vuoropuhelua eroon liittyvien tapahtumien ja tunteiden käsittelyyn sekä tukea uudenlaiseen arkeen.

Eroryhmä on Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan seurakuntien ohjattu vertaisryhmä Ylöjärven Pappilan Perhetalolla (Loilantie 3-5). Ryhmään mahtuu 6-10 osallistujaa. Ryhmä kokoontuu kuutena torstai-iltana klo 17.30 - 20.00. ja yksi kokoontuminen on tammikuussa 2022. Kokoontumispäivät ovat 28.10., 4.11., 18.11., 25.11., 2.12. ja 9.12.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen Merja Heinilä 050 430 7172, merja.heinila@evl.fi tai Teija Ojala 044 786 8050, teija.ojala@evl.fi

Suomalainen eroseminaari

Oletko käynyt läpi eron, joka on jäänyt painamaan mieltäsi? Erosta on saattanut kulua pieni hetki, se voi olla ihan juuri ajankohtainen tai vastaavasti erosta on saattanut kulua jo vuosia, ehkä kymmeniä vuosia. Oletko jäänyt eron jälkeen miettimään, miksi niin kävi, miksi valitsit parisuhteeseen juuri sellaisen kumppanin tai miten voit vaikuttaa siihen, ettet kompastu samoihin ansoihin uudessa parisuhteessasi?

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta. Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

Eronneet eivät ryhmän avulla ainoastaan selviydy erokriisistään, vaan he oppivat itsestään ja kokoavat arvokkaita välineitä loppuelämän varalle. Eron käsittely antaa aikuiselle valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen, suuttumuksen ja surun keskellä.

Suomalaisesta eroseminaarista menetelmänä löydät lisätietoa http://suomalaineneroseminaari.fi/menetelma

Teemoitetut tapaamiset 11 kertaa:

Tee erosta oppimiskokemus
Miksi erosimme
Vapaudu eroon vihasta
Surun pitkä tie
Olet tärkeä ja ainutlaatuinen
Kuka elämääsi ohjaa
Avoimuus ja toimiva parisuhde
Yksinäisyys ja suhteet
Rakkaus ja uusi elämä
Mitä rakastelulla tarkoitetaan
Kuinka auttaa lapsia eron keskellä

​​​​​​Eroseminaarin ohjaajana toimii sertifioitu ero-ohjaaja
Hanna Myllymaa. Lisätietoja saat: 050 3050321
tai terapia.myllymaa@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Eroseminaarin logo.

Vanhempien eron kokeneiden lasten vertaisryhmä

Täältä löydät tietoa lasten eroryhmistä.

Kiviä, joissa lukee usko, toivo rakkaus.