Pirkkalan kirkon päiväkerho

Pirkkalan kirkon kerhotila, Perkiöntie 40.

Kerhokaudella 2019-2020 Kirkon kerhotalolla kokoontuu yksi päiväkerho. Kokoontumisajat ovat:
ti 12.30−15.30 ja to 8.30−11.30

Toteutamme kerhossa lapsilähtöistä toimintaa.  Lapset otetaan mukaan kerhokertojen suunnitteluun ja toteutukseen. Kerhossa ulkoillaan, lauletaan, leikitään ja puuhaillaan yhdessä. Kerhon Kalle-nalle on myös menossa mukana ja haluaa kuulla aina välillä oman laulunsa:

”Lämmin ja pehmeä on tämän karhun käpälä.

Nallesta saan ystävän, joka sanoo ymmärrän.

Kevätkauden 2020 kerhot alkavat viikolla 3.

Kevätkauden 2020 kerhoihin voi ilmoittaa kaikki 31.5.2020 mennessä 3-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Päiväkerho on maksuton. Syksyllä 2019 mukana kerhossa olleita lapsia ei tarvitse ilmoittaa uudestaan kevään kerhoihin. Kerhopaikan saaminen vahvistetaan muutaman arkipäivän kuluessa ilmoittautumislomakkeen vastaanottamisen jälkeen.

Tervetuloa kerhoon!