Hääilta 12.11.2021

Seurakunnassamme järjestetään silloin tällöin hääiltoja, joka on helppo tapa mennä naimisiin. Hääillassa toteutuvat kirkkohäät pienimuotoisesti ja vaivattomasti.

Nyt voi varata aikoja seuraavaan Hääiltaan, joka on pe 12.11.2021. Hääillassa on mahdolllista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Hääillan tarkoituksena on mahdollistaa avioliittoon vihkiminen ilman suuria etukäteisvalmisteluja. Häätapahtumassa vihkimisiä toimitetaan puolen tunnin välein. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Vihittäväksi voi tulla vaikka vaan kahdestaankin, sillä todistaja tulevat seurakunnan puolesta.

Hääillan avulla seurakunta haluaa tarjota helpot, mutta tunnelmalliset häät. Kirkko on valmiiksi koristeltu. Pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva. Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä.

Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Mukaan tarvitset vain:

• tulevan puolisosi

• sormukset

• avioliiton esteettömyystodistuksen

• molempien henkilöllisyystodistukset.

Kysy lisätietoja seurakuntatoimistosta, puh. 03 342 7300.

Avioliiton esteiden tutkinnanLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi suorittaa sähköisesti.

Kuvagalleriasta löydät kuvia häätapahtumista.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Alla olevasta kuvakkeesta löydät Pirkkalan seurakunnan näköisesitteen avioliittoon vihkimisesta.
(ei-saavutettava pdf-tiedosto)

Avioliittoon vihkiminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Selaa julkaisuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Violetti Hääillan mainos, jossa muutama hääpari.

Hääpari.
Vihkipari vihittävänä Pirkkalan Vanhan kirkon alttarin äärellä.