Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö. Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

Avoimet työpaikat

Aikuistyönohjaajan virka

Pirkkalan seurakunnassa on haettavana aikuistyönohjaajan virka alkaen 1.1.2020 Tehtävän tarkoitus on tukea aikuisten hengellistä elämää eri tavoin ja vahvistaa seurakuntayhteyttä. Aikuistyönohjaajan tehtäviin kuuluvat:

- seurakuntalaisten tavoittaminen mukaan toimintaan
- vapaaehtois- ja pienryhmätoiminnan koordinointi
- parisuhdetyö.

Aikuistyössä tarvitaan laaja-alaisuutta, vahvaa kykyä verkostoitua ja rakentaa toimivia tiimejä yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Työtä kehitetään yhdessä aikuistyön papin kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoito vaatii oma-aloitteisuutta, koordinointikykyä, yhteistyötaitoja sekä halukkuutta ja kokemusta työskennellä aikuisten parissa.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian tai kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpuuttava tutkinto. Tehtäväkohtainen palkanosa muodostuu vaativuusryhmän 502 mukaan. Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottoa. Virkaan kuuluu tarvittaessa koeaika.

Virkaan liittyvät kirjalliset hakemukset, joista näkyy opinto- ja työhistoria, osoitetaan Pirkkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle 18.10.2019 kello 14.00 mennessä, os. Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Hakemuksen voi jättää myös sähköpostitse osoitteeseen
reetta-liisa.majamaki(at)evl.fi

Lisätietoja antavat: