Pirkkalan seurakunta on Tampereen hiippakuntaan kuuluva kasvava ja aktiivinen  yli 14 000 jäsenen yhteisö. Työntekijöitä on tällä hetkellä 46.

Avoimet työpaikat

Hautausmaan kausityöntekijä

Haemme Pirkkalan hautausmaalle kausityöntekijää puolen vuoden työsuhteeseen. Tehtävää on haettava ti 31.3.2020 klo 12.00 mennessä.

Hakijan tulee olla koulutukseltaan puutarhuri ja työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Työhön kuuluu hoitosopimushautojen hoito sekä viheraluetyö seurakunnan kiinteistöillä.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n mukaan. Työaika ma-to 7.30-16, pe 7.30-14.45. Työ alkaa toukokuussa sopimuksen mukaisesti.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitteella:
Pirkkalan seurakunta, Taloustoimisto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Kuoreen merkintä ”Kausityöntekijä ”.
Hakemukset sähköpostitse elina.vanhatalo@evl.fi