Lähettimme Alan Brown Pirkkalassa

23.4.2018 11.03

Lähettimme Alan Brown Pirkkalassa.

Papua Uusi-Guinean lähettimme Alan Brown ja hänen vaimonsa Ritva ovat välikausilomalla Suomessa ja vierailevat muutamissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Alan Brown on lähettimme Suomen Lähetysseuran kautta. Brown työskentelee raamatunkäännöstyön parissa. SIL:n raamatunkäännöstyön myötä Uusi testamentti on tähän mennessä käännetty yli 200 kielelle. Suomen Lähetysseuran työntekijät toimivat Papua-Uudessa-Guineassa SIL:n palveluksessa. Käännöstyön ohella Lähetysseura tekee työtä lukutaidon edistämiseksi sekä työstää kielioppeja eri kielille. Lähetysseura julkaisee myös kristillisiä materiaaleja eri kielillä sekä kouluttaa paikallisia henkilöitä työn jatkajiksi.

Lukutaito-, käännös- ja sanakirjatyö auttaa kielivähemmistöihin kuuluvia yhteisöjä ylläpitämään omaa kieli- ja kulttuuriperintöään. Kieliopin ja kirjakielen kehittäminen edistää myös koulutusta kielivähemmistöjen keskuudessa. Tällä hetkellä työtä tehdään esimerkiksi mussaun, uratin, kovain ja nekin kielten parissa.

Alan ja Ritva Brown on mukana seuraavissa tilaisuuksissa:

Neulekahvila ma 23.4. klo 15-17 Sirpakassa.
Ritva vierailee ainakin klo 16-17.

Miesten sauna ti 24.4. klo 18 Pihlajaniemessä.
Miesten saunassa mukana Alan.

Pappilan Wapputapahtuma ti 1.5. klo 10-15 Pappilassa.
Alan ja Ritva mukana tapahtumassa. Klo 13.00 molemmat ovat Leena lampaan haastateltavana ohjelmallisessa tuokiossa Pappilan pihamaalla.

Tiistaitupa ti 8.5. klo 11.30 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.
Hartaus Alan Brown, ruokailun jälkeen kuulumisia Papua Uusi-Guineasta.