Yhteisvastuukonsertti: Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi

3.4.2018 10.43

Yhteisvastuukonsertti 15.4.2018 Pirkkalan kirkossa.

Kaksi sarallaan tunnettua laulaja-lauluntekijää ja muusikkoa, Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi, saapuvat konsertoimaan Pirkkalan kirkkoon. He esiintyvät Yhteisvastuukonsertissa Pirkkalan kirkossa sunnuntaina 15.4.2018 kello 18. Konsertti sisältää molempien laulaja-lauluntekijä muusikoiden omaa suomenkileistä tuotantoa. Luvassa pohdiskelua elämästä, lauluja lohdutuksesta sekä suuria tunteita. Instrumentteina on mukana kitara ja viulu.

̶  Odotamme Pirkkalan konsertista hyvää vuorovaikutusta yleisön kanssa. Sen aistii esiintyjänä, kun kuulija keskittyy tarinoihin ja antaa tunteidensa liikkua. Silloin olemme ikään kuin yhtä yleisön kanssa, mukana suurempaa kokonaisuutta, kertoo Ninni Poijärvi.

Monitaitoiset muusikot

Tommi Kalenius on aktiivisesti esiintyvä muusikko, joka on omien julkaisujensa lisäksi säveltänyt kappaleita myös muille artisteille. Hän on konsertoinut mm. Edu Kettusen ja Tommy Hellstenin kanssa. Kaleniuksen herkät tulkinnat sekä vahva esiintyminen sopii hyvin myös kirkkoon.

Ninni Poijärvi on julkaissut jo neljä sooloalbumia. Hänet tunnetaan Hoedown-yhtyeen riveistä sekä lukuisien samanhenkisten artistien taustalta (mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen). Poijärven intohimona on roots-musiikki, joka kuuluu vahvasti myös yleisön edessä viululla säestetyissä sovituksissa.

̶  Itselleni kirkot ovat tärkeitä esiintymispaikkoja; isoisäni, arkkitehti Veikko Larkas on suunnitellut toistakymmentä kirkkoa sotien jälkeiseen Suomeen. Lisäksi musiikkimme on toiminut todella hyvin kirkoissa. Siinä kuulijalla on mahdollisuus mennä vaikka omaan sielunmaisemaansa, kertoo Ninni Poijärvi.

Konserttituotto Yhteisvastuun hyväksi

Tommi Kaleniuksen ja Ninni Poijärven konsertti pidetään Yhteisvastuu hyväksi. Konsertin tuotto ohjataan Yhteisvastuulle. Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksellä torjutaan nälkää ja köyhyyttä niin kotimaassa kuin katastrofialuilla.

Konserttiliput maksavat 15 €. Lippu sisältää kahvitarjoilun, jonka järjestävät Pirkkalan Marttayhdistykset Yhteisvastuun hyväksi. Lippuja voi etukäteen ostaa lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakasta, Koulutie 1.

Konsertin aikana julkistetaan myös Sirpakan Yhteisvastuuneulekisan voittajat. Neulekisassa oli tarkoitus joko neuloa tai virkata pirkkalalaiset mökkitossut. Kilpailuun osallistui yhteensä 11 työtä. Neulekilpailun tuomariraati, päätoimittaja Antti Jokinen, kirjastopalvelupäällikkö Laura From, Marttojen edustaja Sirkku Tuominen, Taito Pirkanmaan opettaja Nanna Nurmala sekä kirkkoneuvoston edustaja Jukka Alamäki, valitsee voittajat.

Tervetuloa nauttimaan musiikista hyvän asian puolesta!