Vieraita Valjalasta

27.3.2018 15.52

Valjalan seurakunnasta vieraita Pirkkalan seurakuntaan.

Valjalan seurakunnasta Saarenmaalta saapuu vieraaksemme kirkkoherra Hannes Nelis ja emäntä Imbi Kähara. He vierailevat ja kertovat terveisiä Valjalasta mm. Kirkon keskiviikossa kello 11.30 alkaen sekä lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakassa kello 14. Näihin tilaisuuksiin seurakuntalaiset ovat tervetulleita kuulemaan kuulumisia Valjalan seurakunnasta.

Valjalan seurakunta Saarenmaalla on Pirkkalan seurakunnan ystävyysseurakunta

- Ensimmäiset yhteydet Valjalan seurakuntaan solmittiin hieman ennen Viron uudelleen itsenäistymistä. Ystävyysseurakuntatoiminnan alkuvuosiin 90-luvulla kuuluivat seurakuntavierailut, talkooreissut ja Saarenmaalle viedyt avustuskuormat, kertoo pastori Jukka Jormanainen.

Nykyään Pirkkalan seurakunta tukee taloudellisesti Valjalan seurakunnan toimintaa. Ystävyysseurakuntatoiminnan tavoitteena on, että pidämme yllä seurakuntien ja seurakuntalaisten vuorovaikutusta ja opimme toistemme elämästä.