Ikkunoita kristinuskoon -luentosarja alkaa

15.2.2018 09.13

Ikkunoita kristinuskoon -luentosarja alkaa maaliskuussa.

Ikkunoita kristinuskoon -luentosarjassa kuljetaan matkalla paastosta pääsiäiseen ja seurakuntaelämään. Luentosarja alkaa 1.3. vt. aikuistyön ohjaaja Jukka Peltolan aiheella: paasto ja matka pääsiäiseen.

luentosarjassa kuljetaan yhdessä matkaa, joka nivoutuu myös jumalanpalveluselämään. Kevään aikana illat avaavat suurten pyhien merkitystä ja kertomuksia. Seitsemän ikkunoita kristinuskoon illan lisäksi, kävijöitä kannustetaan osallistumaan kevään suurten pyhäpäivien jumalanpalveluksiin pääsiäisenä, helatorstaina ja helluntaina.

Luennot pidetään torstaisin kello 18-20 Pirkkalan kirkon seurakuntasalissa, paitsi 15.3. ja 17.5., jolloin ollaan Vanhalla kirkolla.

Iltojen alussa on pientä tarjoilua, aiheen käsittelyä puhujan mukaisesti, sekä keskustelua.
Illan päätteeksi paaston aikana paaston ajan ehtoollishetki, joka rakentuu teksteille, laululle, rukoukselle, hiljaisuudelle ja ehtoolliselle.

Ikkunoita kristinuskoon matkaan sisältyy mahdollisuus osallistua Pirkkalan kirkossa Matteus-passioon ti 27.3. klo 19.

Ikkunoita kristinuskoon -illat:

1.3. Paasto ja matka pääsiäiseen
Jukka Peltola

8.3. Yläsali (ehtoollinen)
Tuula Mannermaa

15.3. Getsemane
Arto Köykkä

22.3. Golgata (kärsimys, uhri, merkitys)
Olli-Pekka Silfverhuth

29.3. Kiirastorstain ehtoollinen + pääsiäisajan jumalanpalvelukset