Yhteisvastuuhaaste Pirkkalan Yrittäjille

24.1.2018 08.00

YV_THUMB.jpg

Tartu tästä Yhteisvastuuhaasteeseen!

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa. Tasavallan presidentti avaa keräyksen 4.2.2018.

Pirkkalan seurakunta haastaa kaikki Pirkkalan yrittäjät mukaan Yhteisvastuukeräykseen, jonka teemana on köyhyys ja nälkä.

– Yrittäjiä on haastettu mukaan järjestämään Yhteisvastuukonserttia Pirkkalan kirkkoon 15.4., jossa esiintyvät Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi, kertoo Pirkkalan seurakunnan Yhteisvastuun keräyspäällikkö Anne Sihvonen.

Yrittäjät voivat osallistua Yhteisvastuukeräykseen ostamalla mainostilaa Yhteisvastuukonsertin ohjelmavihkosesta.

Pirkkalassa on noin 800 yritystä, joista 325 kuuluu Pirkkalan Yrittäjät -yhdistykseen. Pirkkalan Yrittäjien puheenjohtaja Mauri Loukiala pitää tärkeänä yrittäjille kohdistettua haastetta.

̶  Köyhyys ja nälkä ovat isoja ongelmia. Nämä asiat koskettavat varmasti niin kuntalaisia kuin yrittäjiäkin. Tämän haasteen äärellä on hyvä pysähtyä miettimään mitä se meille merkitsee, toteaa Mauri Loukiala.

Yrittäjä - tartu haasteeseen

Yrittäjien haasteeseen on helppo osallistua. Yrittäjät voivat ostaa mainostilaa Yhteisvastuukonsertin ohjelmavihkosesta.

Mainoskokoja on kolme:
50 €     Yrityksen nimi
100 €   Yrityksen nimi ja logo
200 €   Puolen sivun mainos ohjelmavihkoon.

Mainostilan ostaminen käy helposti verkkomaksun avulla tästä.

Mainosaineiston voi toimittaa seurakunnan tiedottajalle mari.lilja@evl.fi 28.2. mennessä.

Haasteeseen osallistuvat yrityksen saavat vielä lisäksi seurakunnan sähköiselle ilmoitustaulle yrityksen nimen ja logon näkyviin 1.-15.4.2018 ajalle.

Yhteisvastuukonsertin liput tulevat myyntiin talvitapahtumaan 4.2.2018 Pirkkalan kirkkoon ja tämän jälkeen lippuja voi ostaa lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakasta (Koulutie 1).
Liput 15 €/kpl, sisältää kahvit, Yhteisvastuun hyväksi.

Netin kautta on myös mahdollisuus ostaa konserttilippuja.
Ne tulevat myyntiin viikolla 7.

Tästä voi lukea Pirkkalan yrittäjille kohdistetun haasteen.