Sirpakan Yhteisvastuuneulekisa

4.2.2018 15.10

Neulekisa.

Neulekisan tarkoituksena on innostaa osallistumaan Yhteisvastuukeräykseen käsityön kautta ja toisaalta pitää kädentaitoja esillä. Pirkkalan seurakunnan lähetystyön myymlä-kahvila Sirpakka on mukana Yhteisvastuukeräyksessä. Sirpakan kevään tuotosta ohjataan 10 % keräykseen.

Neulekilpailun säännöt

Kilpailuaika 4.2. – 23.3.2018

Osallistuminen on helppoa, jos virkkuukoukku tai neulepuikot pysyvät käsissäsi.
Neulo tai virkkaa mukavat pirkkalalaiset mökkitossut, jotka voit sujauttaa jalkaan kesäsaunan jälkeen tai mitkä jalassa on rento istuskella kesäiltana terassilla kirjaa lukien. Mökkitossujen koko toivotaan olevan välillä 38 – 42.

Työt toimitetaan Sirpakan kahvilaan, Koulutie 1, avoinna arkisin 10-17 osallistujan nimellä ja yhteystiedoilla varustettuna. Yhteisvastuun hengessä toivomme, että työt lahjoitetaan myyntiin Yhteisvastuun hyväksi kilpailun tulosten julkistamisen jälkeen. Voittaja julkaistaan sunnuntaina 15.4. olevan Yhteisvastuukonsertin yhteydessä.

Voittajatyö palkitaan 70 € arvoisella Novitan lankapaketilla. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan Yhteisvastuukonsertissa kaksi 20 € lankapakettia.

Voittajatyön valitsee tuomaristotiimi, johon kuuluvat:
Antti Jokinen, Pirkkalainen lehden päätoimittaja
Laura From, kirjastopalvelupäällikkö
Nanna Nurmela, Taito Pirkanmaa
Jukka Alamäki, kirkkovaltuuston edustaja
Sirkku Tuominen, Pirkkalan Marttayhdistys.

Voittaja julkaistaan 15.4. Yhteisvastuukonsertissa Pirkkalan kirkossa.

Onnea kisaan!

Neulekisasta saa lisätietoa:
Anne Sihvonen
lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja
p. 040 707 1923