Kastetapahtuma Pirkkalan kirkossa

11.12.2017 12.49

Kastetapahtuma Pirkkalan kirkossa.

Pirkkalan kirkossa järjestetään kastetapahtuma Kasteen sunnuntaina 7.1.2018. Kastetapahtumassa kastetaan 20 minuutin välein. Pappeina tilaisuudessa toimivat Olli-Pekka Silfverhuth, Denise Gauffin-Kostilainen ja Reetta Mäkinen.

– Tarkoituksena on tarjota mukava matalan kynnyksen kastehetki Pirkkalan kirkossa, jossa lapsi tulee osallisesksi Jumalan hyvistä lahjoista ja hän liittyy seurakunnan jäseneksi. Kasteelle voi tulla niin pieni kuin vähän isompikin lapsi. Tilaisuus järjestetään lasten ja perheen ehdoilla. Kasteen jälkeen seurakunta tarjoaa kirkolla kakkukahvit, kertoo kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.

Kasteella on aina yksi lapsi kerrallaan, mutta jos kyseessä on sisarukset, heidät voidaan kastaa yhdessä. Kastehetki kestää noin 15 minuuttia eli se on lyhennetty tilaisuus, jossa kuitenkin on kaikki olennainen juhlaan liittyvä sisältö.

Kastetapahtumaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella 2.1.2018 mennessä. Siitä voi varata sopivan kellonajan kastejuhlapäivältä kello 12-18 väliltä sekä täyttää muut tiedot.

Kastehetkeen voi kutusa joitakuita läheisiä mukaan. Kasteen jälkeen seurakunta tarjoaa kirkolla kakkukahvit.

Tästä voit katsoa lyhyen videon kasteesta Nimeltä kutsuttu.