Lähetysaiheinen Kairos-kurssi käynnistyy tammikuussa

31.10.2017 10.34

Lähetysaiheinen Kairos-kurssi käynnistyy tammikuussa 2018.

Tammikuussa 2018 käynnistyvä Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen. Kairos-kurssi toteutetaan yhteistyössä Nokian ja Ylöjärven seurakuntien kanssa ja kurssi pidetään Nokian seurakunnan leirikeskuksessa Urhatussa.

Kahden viikonlopun pituista kurssia luotsaa Espoonlahden seurakunnan kansainvälisen työn sihteeri Eveliina Roznovski. Hänkin on itse käynyt Kairos-kurssin.

− Kairoskurssilta olen saanut parhaimman opetuksen lähetystyöstä. Kurssi laittoi minut dialogiin Jumalan kanssa omasta tehtävästäni ja paikastani Hänen palveluksessaan. Kairoskurssi vaikutti myös siihen, että aloin rukoilemaan enemmän. Kurssi avasi silmät näkemään kaikki ne kansat, jotka eivät ole saaneet kuulla vielä mitään Jeesuksesta.

Kairos-kurssi sopii kaikille, jotka tahtovat syttyä lähetystyölle ja vahvistaa omaa lähetysnäkyään. Kurssi on innostanut monia ihmisiä toimimaan lähetystyön saralla.

− Itse kurssin formaatti on sama kuin kaikkialla maailmassa. Opettajia toimivat maailman parhaimmasta päästä olevat missiologit, Raamatunopettajat ja joukko lähetystyöntekijöitä. Opetukset katsotaan DVD:ltä, oppikirjassa on loistavia artikkeleja lähetystyöstä. Jokaisen kokonaisuuden jälkeen kokoonnutaan ryhmissä keskustelemaan käydyistä teemoista, kertoo Roznovski.

Kairos-kurssit järjestetään SEA:n (Suomen Evankelinen Allianssi) sateenvarjon alla. Fida International koordinoi ja hallinnoi kursseja Suomessa yhdessä Kansallisen Koordinaattoritiimin kanssa, jossa on jäseniä yli seurakuntarajojen.

Kuva: Kairoskurssi.fi

Kairos-kurssi 19.–21.1. ja 26.–28.1.2018 Nokian seurakunnan leirikeskuksessa Urhatussa.

Ilmoittaudu: pirkkalanseukunta.fi/ilmoittautumiset 5.1.2018 mennessä.

Kursin hinta 90 euroa.
Mahdollisuus myös majoitukseen lisähintaan:
majoitus + aamupala / 2 yötä / 71,20 € omin liinavaattein.

Lisätiedot:
Anne Sihvonen 040 707 1923

Nuorille oma Kairos -kurssi Youth Kairos 13.-14.2018 ja 10.-12.2.2018 Lempiäniemen leirikeskuksessä. Ilmoittaudu 22.12.2017 mennessä jaan.skytta@evl.fi

4 päivän kurssi Jumalan suunnitelmasta sinulle ja kaikille maailman kansoille. Hinta 25 €. Yhteiskuljetus. Järjestäjinä Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven seurakunnant.