Run for Missions -juoksuhaaste otettiin vastaan Pirkkalassa

5.9.2017 10.06

RunForMissions-juoksuhaaste-2017-LOGO-300x108.png

Lauantaina 16. syyskuuta juostaan Tampere maraton. Medialähetys Sanansaattajat (SANSA)  on haastanut seurakuntalaiset ja lähetysjärjestöt  ympäri Suomen osallistumaan hyvätekeväisyysjuoksuun teemalla Run for Missions.

Pirkkalan seurakunnalla on oma naisten joukkue mukana tapahtumassa. Joukkue haastaa paikanpäälle kannustamaan sekä osallistumaan keräykseen. Joukkueen jäsenet jakavat maratonin matkan neljään osaan. Juoksujärjestyksessä ensimmäisenä on Anja Tiitola.

- On mukava lähteä mukaan juoksemaan porukalla. Juoksemme hyvän asian puolesta, sillä keräämme rahaa Kazakstanilaisille naisille SANSAN:n kautta, kertoo Anja Tiitola.

Toisena juoksee Liisa Heinänen. Hän kertoo olleensa viime vuonna mukana samaisen tapahtuman kannustusjoukoissa.

- Viime vuonna päätin, että seuraavan vuonna haluan itsekin olla mukana juoksemassa. Tämä on uskomattoman hauskaa, vaikkakin ensikertalaista jännittää. Juokseminen on nykyaikainen tapa tehdä lähetystyötä, iloitsee Liisa Heinänen.

Kolmannen osion juoksee Marja Soikkeli, joka kertoo tekevänsä intervalleja, jotta saisin hieman vauhtia lisää.

Ankkuriosuuden juoksee Pirkkalan seurakunnan lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen.

- Mahtavaa, kun saimme joukkueen kasaan ja näin voimme tehdä yhdessä lähetystyötä näkyväksi, sanoo Anne Sihvonen.

Tampere maratonin lähtö ja maali on Ratinan stadionilla. Reitti kulkee aina Härmälään saakka. Juoksun jälkeen SANSA:lla on After Party klo 16.30, Näsilinnankatu 26, toinen kerros, minne kannustajatkin ovat tervetulleita.

www.sansa.fi/juoksuhaaste löydät lisää tietoa tapahtumasta. Kannusta Pirkkalan srk-tiimiä.

Kohde: Kazakstan - Toivoa naisille-ohjelmat, Medialähetys Sanansaattajat ry

Tilinumero: FI37 5062 0320 0320 18, Viitenumero: 944 41730

Pirkkalan juoksujoukkue odottaa kannustusjoukkoja juoksureitin varrelle. Joukkueen motto on: ” Askel kerrallaan eteenpäin”