Edu Kettusen ja Markus Vuorisen konsertti Pirkkalan kirkossa

4.9.2017 13.17

Edu_Ari Rossi_net_S.jpg

Edu ja Markus ovat lentäjän poika ja tuhlaajapoika samassa paketissa.

Kumpikin ovat lauluntekijöitä, joille laulu on enemmän kuin vain mukava melodia ja kivat sanat.

Molempien lauluissa ajatus juoksee ja virtaa. Ne ovat pieniä tarinoita, joiden sisälle kätkeytyy suuria ajatuksia ihmiselämästä.

- Mä luulen että ihmiset pyrkivät kohti samaa päämäärää eri suunnista, vaikka näyttäisikin siltä että kaikki ovat matkalla kohti ihan jotain omaa. Lopulta kaikkien tavoitteena on kuitenkin jonkunlainen rauha ja tyytyväisyys, sanoo Edu.

- Keskiössä on aina ihminen. Omien ajatustensa kanssa. Yhden ihmisen elämä on lopulta aikamoinen tarina kaikkine juonenkäänteineen, Markus jatkaa.

Konsertissa kuullaan molempien kirjoittamia lauluja vuosien varrelta.

Edu Kettusen ja Markus Vuorisen Ihminen-konsertti Pirkkalan kirkossa la 30.9.2017 klo 19.

Konserttiin vapaa pääsy. Vapaaehtoinen maksu 10 € Etiopian kummilapsikohteelle.

Kuva: Ari Rossi.