Ajankohtaiset uutiset

Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat. Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos! 

 

Muskareissa lauletaan ja leikitään yhdessä

1.8.2017 16.02

Muskareissa lauletaan ja leikitään yhdessä.

Muskareissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, körötellään ja tanssitaan yhdessä. Muskariryhmissä musisoidaan lasten ikätasoon sopivasti. Lapsi oppii musiikin perustaitoja soittamalla ja laulamalla, leikkimällä ja liikkumalla sekä rytmittelemällä ja kuuntelemalla. Tapaamisissa tutustutaan myös rytmisoittimiin, kuten marakasseihin, kehärumpuihin ja rytmikapuloihin. 

Seurakunnan muskariohjaajilla Susanna Kalliomäellä ja Laura Yli-Mäihänimellä on oma soitto- ja musiikkitausta. 

– Kiinnostus muskaritoiminnan ohjaamiseen ja innokkuus käyttää musiikkia työskentelymateriaalina ovat olleet avainasemassa muskaritoimintaa suunnitellessa, kertovat Kalliomäki ja Yli-Mäihäniemi. 

Vauvamuskarit on tarkoitettu noin alle vuoden ikäiseille vauvoille. Vauvamuskareita on kaksi ryhmää, ensimmäinen 0-6 kuukautisille vauvoille ja toinen ryhmä 6-12 kuukautisille vauvoille. Perhemuskari on tarkoitettu kaikenikäisille.

Muskariryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta 14.8.–20.8.2017 ajalla. Muskariryhmämme ovat maksuttomia.

VAUVAMUSKARI
Keskiviikkoisin Kirkkoveräjän 
srk-talossa: 
ryhmä 1 (0-6 kk) klo 13‑13.40 ja 
ryhmä 2 (6-12 kk) klo 14‑14.40

PERHEMUSKARI
Tiistaisin Pirkkalan kirkossa ja keskiviikkoisin Kirkkoveräjällä. 
Ryhmä 1 klo 9.30‑10.10 ja ryhmä 2 klo 10.20‑11

« Uutislistaukseen