Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalit 2018 Pirkkalan seurakunnassa

Minkälainen on sinun kirkkoni? Minkälainen toivoisit sen olevan? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kirkon menevän tulevaisuudessa?

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa.

Haluatko olla mukana päättämässä asioista kaiken ikäisten pirkkalalaisten hyväksi tehtävistä asioista sekä seurakunnan toiminnasta? Katso täältä lisää.

#minun kirkkoni

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään syksyllä 2018 teemalla Minun kirkkoni. Vaaleissa äänestetään kirkon ja sen 400 seurakunnan tulevaisuudesta.

Mitä kirkko sinulle merkitsee, mitä se voisi merkitä ja mihin suuntaan sinä haluaisit kirkkoa ohjata? Asettumalla ehdokkaaksi omassa seurakunnassasi ja äänestämällä voit vaikuttaa. Äänestää voivat kaikki seurakunnan 16 vuotta täyttäneet jäsenet.

Kuka voi olla ehdokas

Ehdokkaaksi voi asettua konfirmoitu kirkon jäsen, joka

* täyttää 18 vuotta viimeistään 18.11.2018.
* on seurakunnan jäsen viimeistään 15.8.2018.
* antaa kirjallisen suostumuksen ehdokkaaksi asettumisesta
* on kristillisestä vakaumuksestaan tunnettu.

Ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018.

Ennakkoäänestyksen ajankohta on 6.-10.11.2018.

Varsinainen vaalipäivä on 18.11.2018.

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Asetu ehdolle

Lisätietoja ehdokasasettelusta