Pirkkalan nuori seurakunta

Oikeastaan kaikista parhain paikka tutkia nuorten toimintaa on käydä tutustumassa siihen nuorten nettisivuilla www.seuris.net

Nuoruus on ainutlaatuinen elämänvaihe. Nuori tarvitsee paikkoja, joissa voi tutustua uusiin nuoriin ja viettää heidän kanssaan aikaa. Välillä voi rauhoittua ja hiljentyä, välillä voi pitää hauskaa, pelata pelejä ja leireillä yhdessä.

Pirkkalan nuori seurakunta, Seuris, on rippikouluikäisen ja sitä vanhempien nuorten ja nuorten aikuisten olohuone, kaveriporukka ja paikka, jossa saa olla oma itsensä ja jossa voi pohtia omaa elämäänsä ja elämän suuria kysymyksiä.

Seuriksen nuortenilloissa ja retkillä luodaan elinikäisiä suhteita toisiin ihmisiin sekä hiljennytään yhdessä varttikirkossa ja hartauksissa kynttilöiden palaessa ja kitaran soidessa.

Nuoria yhdessä

Seuris somessa