Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia kevätkausi 2018

Dramatisoitu Matteus-passio
Pirkkalan kirkossa 27.3. klo 19.
Jeesus: Arttu Ratinen. Ohjaaja: Hanna Gibson.
Musiikki: J.S.Bachin aarioita ja koraaleja.
Solistit: Hanna-Mari Mõisnik, sopraano. Outi Leino-Mäkiharju, sopraano. Aku-Paulus Sajakorpi, tenori. Kristjan Mõisnik, basso. Ohjelma 10 €.

Sovinnon virret
Pirkkalan kirkossa 6.4. klo 19.
Mukana Olli-Pekka Silfverhuth ja Liisa Aaltola.

Yhteisvastuu-konsertti
Pirkkalan kirkosssa 15.4. klo 18.
Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi.
Liput 15 €. Ennakkoon Sirpakasata, Koulutie 1.

Keväinen kirkkokonsertti
Pirkkalan kirkossa 28.4. klo 18.
Vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuukeräykselle.
Petri Kähkönen, piano. Juha-Pekka Kähkönen, laulu ja urut.

Pirkkalais-karjalainen messu  konserttiversiona
Pirkkalan kirkossa su 6.5. 2018 klo 18
Pirkkalan Kirkkokuoro, joht. Pirkko Leponiemi-Pirhonen, solistit: Tuija Tiitta-Ylipää ja Tiitus Ylipää.
Finngips: Eeva Oksala viulu, Sami Varvio harmonikka, Pasi Nieminen kitara ja Tuomo Kinnunen kontrabasso.Iltahartaus Olli-Pekka Silfverhuth.
Konserttikahvit tarjoilee Karjalan Kaiku ry.
Vapaa pääsy.

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

VeisuuAstia -virikevihko

Pirkko Leponiemi-Pirhonen