Perhekerhot

Perhekerhot tarjoavat pirkkalalaisille ja lähialueilla asuville, päiväsaikaan kotona oleville aikuisille ja lapsille mukavaa yhteistä tekemistä.

Kerhoihin voivat tulla äidit, isät, isovanhemmat, kummit tai vaikka perhepäivähoitajat yhdessä lasten kanssa leikkimään, askartelemaan, juttelemaan ja kahvittelemaan. Kerhoissa on sekä ohjattua yhteistä toimintaa että aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle.

Perhekerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Seurakunta tarjoaa kerhoissa kahvia, teetä ja mehua. Mukaan voi ottaa pienet eväät. Kerhotiloissa on jääkaappi ja mikro, joten esimerkiksi vauvan ruokien säilytys ja lämmitys onnistuvat.

Perhekerhoihin voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista myös kesken kauden.

Perhekerhoja järjestetään alla olevissa toimipisteissä

Kapsäkki, kauppakeskus Veskan 2. kerros, Saapastie 2, puh 050 533 9693.

Kirkkoveräjän seurakuntatalo, Kouluportinkuja 1, puh. 050 308 4901.

Pirkkalan kirkon kerhotalo, Perkiöntie 40, puh 050 307 0628.

Väentupa, Pappilantie 65.

HUOM: Kerhotilojen puhelimet ovat avoinna vain kerhoaikoina. Tiedustelut muina kuin kyseisinä kerhoaikoina suoraan kyseisten kerhojen ohjaajien puhelinnumeroista.

Tervetuloa perhekerhoihin!

Poika soittaa rytmikapuloilla perhekerhossa.

Denise Gauffin-Kostilainen
kappalainen, varhaiskasvatus