Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten vappujuhlia, Leena Lampaan konsertteja ja esimerkiksi vilttikirppis-tapahtumia.

Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa yhdessä!

 

Perheiden leiripäivä Pappilassa 21.10. klo 10-15

Syyspäiväksi puuhaa koko perheelle.
Perheiden leiripäivä Pappilassa ja pihapiirissä la 21.10 klo 10.00-15.00. Mukavaa puuhaa koko perheelle. Nautitaan syyspäivästä ja touhuillaan niin sisällä kuin ulkonakin. Kodalla lämpiää makkarat ja pannukahvi, piha-alueella tekemistä ja aktiviteettiä vauvasta vaariin. Leena Lammas laulattaa ja viihdyttää laululeikeillään pitkin päivää. Puutyöpajassa pääset testailemaan kädentaitoja ja rakentamaan oman puulelun. Touhuilun lomassa mahdollisuus käydä Pihlajanniemessä saunomassa. Sauna lämmin koko tapahtuman ajan. Lennätellään leijaa ja nautitaan herkullisia lättyjä. Aittakappelissa mahdollisuus hiljentymiselle ja pysähtymiselle arjen kiireen keskellä. Lämmintä päälle ja nokka kohti Pappilaa. Osoite Pappilantie 65.

Leiripäivä ei maksa mitään eikä tarvitse etukäteen ilmoittautua.
Tervetuloa viihtymään koko perhe!

 

Lapsia ja aikuisia kirkossa
Leena Lampaan konserttiyleisöä vuonna 2014.
Perheiden leiripäivä Pappilassa 21.10
Perheiden leiripäivä Pappilassa 21.10

Ota yhteyttä

Antti  Toiva
Vastaava lastenohjaaja