Kesäkahvilat

Tule tapaamaan muita aikuisia ja lapsia! Lasten kanssa päivällä kotona oleville aikuisille tarkoitetussa kahvilassa äidit, isät, kummit, isovanhemmat ja lastenhoitajat tapaavat toisia aikuisia lasten leikkiessä yhdessä.

Kahvilat palvelevat perheitä viikot 23-25

avoinna ma-pe klo 9-12.

Viikko 23:

ma 4.6 Pirkkalan kirkko

ti 5.6 Kapsäkin kerhotila, Veska

ke 6.6 Pirkkalan kirkko

to 7.6 Kapsäkin kerhotila, Veska

pe 8.6 Pirkkalan kirkko

la 9.6 Veskassa klo 10-15 ovet auki

vko24:

ma 11.6 Pirkkalan kirkko

ti 12.6 Kapsäkin kerhotila, Veska

ke 13.6 Pirkkalan kirkko

to 14.6 Kapsäkin kerhotila, Veska

pe 15.6 Pirkkalan kirkko

vko25:

ma 18.6 Pirkkalan kirkko

ti 19.6 Kapsäkin kerhotila, Veska

ke 20.6 Pirkkalan kirkko

to 21.6 Kapsäkin kerhotila

Kahvilassa tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Kivaa touhua ja leikkiä koko perheelle. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä.  Tiloissa on jääkaappi ja mikro ja lastenhoitotilat. Kahvilassa ei ole myytäviä kahvilatuotteita, mutta tarjoilun yhteydessä on vapaaehtoinen kahvimaksu. Tuotto ohjataan diakoniatyön kautta Pirkkalassa asuville vähävaraisille lapsiperheille.

Pirkkalan kirkolla  olemme säänsalliessa pihalla. Touhua ja toimintaa kaikenikäisille. Nautitaan nuotion äärellä pannukahvia ja  paistetaan makkaraa

Tervetuloa viihtymään!

Kesäkahvilat perheille