Lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakka

Avoinna ma - pe klo 10.-17.00

Koulutie 1, 33960 Pirkkala

Puh. 040 804 8963

Sirpakka sai uudet tilat ja avattiin 1.6.2017 Punaista nauhaa leikkaamassa kahvilan oma stipendiaatti Tesfaye Nigusu.

Lähetystyön myymälä- kahvilassa voit kohdata ystäviä kahvikupin äärellä. Joka arkipäivä on tarjolla tuoretta ja maukasta kahvileipää sekä reilun kaupan kahvia.

Myymälästä voit tehdä ostoksia itselle tai vaikka lahjaksi. Sirpakan valikoimaan kuuluvat kortit juhliin ja adressit. Lehtihyllystä löytyvät uusimmat hengelliset lehdet. Sirpakasta voit tilata leivonnaisia, kakkuja ja suolaista. Sirpakan tuotto menee puhtaana lähetystyölle Pirkkalan seurakunnan työkohteisiin Afrikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Olet tervetullut Sirpakassa kokoontuviin ryhmiin, joista löydät lisää seurakunnan nettisivuilta sekä paikallislehti Pirkkalaisesta.

Sirpakan tilat ovat varattavissa max 25 hengen ryhmien kokoontumisiin.

Kuukauden keinutuolivieras

Kahvila Sirpakkaan saapuu kerran kuukaudessa keinutuolivieras tuoden terveisiä maailmalta tai lähempää.

Syksyn 2017 keinutuolivieraat löydät Pirkkalainen lehdestä ja tapahtumat palstalta.

vapaaehtoiset myymässä kahvia
Sirpakan myyjät.

Anne  Sihvonen
lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja