Toivoa naisille

Rukous on Toivoa naisille -työn ydin. Rukous ohjaa kaikkea tekemistämme ja yhdistää meitä Jumalan edessä.

Päivän rukous

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailman voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee noin 50 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät myös Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa naisille nettisivustolle

Suomen Toivoa naisille -työ

• Sansa aloitti vuonna 2000
  • 99 Toivoa naisille -ryhmää
  • yli 1500 rukouskalenterin tilaajaa
  • 14 Toivoa naisille -lähettilästä
  • Suomalaiset tukevat Toivoa naisille -ohjelmien tuottamista ja lähettämistä yhdeksällä kielellä

Tule mukaan Pirkkalan ryhmiin! Ryhmistä kaksi kokoontuu Pirkkalan kirkon aikuistyön tiloissa. Toinen on NNKY:n päiväryhmä  joka toinen keskiviikko klo 12.30. Kuukauden ensimmäinen kerta on Toivoa naisille rukousaiheinen.

Toinen Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu iltaisin vaihtuvin ajankohdin samoin kirkolla.

Kolmas ryhmä on vuonna 2018 perustettu ja kokoontuu Kauppakeskus Veskan 2 krs Kapsäkissä kerran kuukaudessa klo 18.30.

Seuraa Pirkkalaista & tapahtumakalenteriamme  Kirjoita hakukenttään Toivoa naisille ja löydät tulevat tapahtumat.

Naisten kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille rukoilee maailman naisten hädän vuoksi.

Brasilialaissyntyinen Marli Spieker perusti Toivoa naisille työn  vuonna 1997, kun hän luki uutisen, että 500 naista tekee Kiinassa päivittäin itsemurhan, koska he tuntevat itsensä arvottomiksi. Tämän jälkeen hän mietti mitä voisi tehdä ja perusti 12 kiinalaisen naisen kanssa rukousryhmän. Alkujaan työ perustettiin nimellä Hanna työ.

Toimintaan kuuluu myös naisille suunnattuja radio-ohjelmia, joita lähetetään 76 eri kielellä. (2017)  Suomessa toimintaa koordinoi Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Toivoa naisille -työn nykyinen kansaivälinen johtaja on tohtori Peggy Banks. Hän on toiminut sielunhoitotyön ja naistyön johtotehtävissä sekä kehittänyt johtamiskäytäntöjä isoissa organisaatioissa. Hän on kouluttanut naisjohtajia esimerkiksi Intiassa, Senegalissa, Tansaniassa ja Thaimaassa.

Tänään ainakin 50 000 naista rukoilee määrätyn aiheen puolesta samana päivänä. Rukousaiheet ovat kirjattu rukouskalenteriin, jota käännetään 95 kielelle, ja jota käytetään 125 maassa.

Viimeisimmät rukouskalenterit löydät täältä.

Toivoa naisille logo
Tänään ainakin 50 000 naista rukoilee yhteisen aiheen puolesta samana päivänä.
seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö