Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Sippe-kerho jatkuu taas kevätlukukaudella 2018.

Kerhot kokoontuvat 15.1.-27.4.18 välisenä aikana.

Kerhopäivät ovat

• maanantaina Kirkonkylän koulu
  • keskiviikkona Nuolialan koulu
  • torstaina Naistenmatkan koulu sekä Toivion koulu
  • perjantaina Kurikankulman koulu.

Vapaita paikkoja keväälle löytyy
Kirkonkylän koululta,
Kurikankulman koululta,
Nuolialan koululta sekä
Toivion koululta.

KYSELYT VAPAISTA KERHOPAIKOISTA JA ILMOITTAUTUMISET

reetta.makinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Keväällä on tiedossa monenlaista kivaa toimintaa, tule mukaan!

Jokaisella kerhokerralla on oma teemansa. Kevään aikana tehdään kierrätystaidetta ja pohditaan ystävyyttä. Kerhoissa etsitään pääsiäisen aarretta ja keväällä rakennellaan kerhon omaa keppihevoslaumaa.

Kirkkovuoden tapahtumista kerhoissa pysähdytään pohtimaan laskiaista ja pääsiäisen tapahtumia.

Sekä tammikuussa että maaliskuussa kerholaiset saavat taiteilla oman taideteoksensa  perhemessujen koristeiksi. Taideteokset ovat esillä Pirkkalan kirkossa talvitapahtumassa 4.2.2018 klo 10 sekä palmusunnuntaina 25.3.2018 klo 10.

Kevään tarkka ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen kotiin.

Lisätietoja voi kysyä kouluikäistyön pappi Reetta Mäkiseltä. Kerho on maksuton.

Reppuja penkillä.

Reetta Mäkinen