Ilmoittautumiset

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan leireille, retkille ja tapahtumiin! Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Patikkaretki

Ohjattu patikkaretki Karkusta Sastamalan keskustaan perjantaina 8.6. Matka on omakustanteinen reppumatka, omilla eväillä. Kuljemme maalaismaisemassa, pieniä teitä, peltojen ja metsien keskellä hieman yli 20 km. Tauot pidämme Sastamalan eri kirkoilla. Lähdemme Nokialta junalla (8:22)  Karkkuun ja paluu junalla Sastamalasta(17:02) Nokialle. Lisätietoa ja ilmoittautumiset  pirkkalanseurakunta.fi/ilmoittautumiset, viimeistään 6.6 . Matkalla mukana Jukka Peltola ja Sirkka Nylund.

Ilmottaudu tästä 9.5.2018 alkaen.

Viljelylaatikot kesäkäyttöön 2018

Pirkkalan kirkon takana olevat viljelylaatikkoa voi hakea viljelykäyttöön. Laatikon käyttäminen edellyttää ti 22.5.klo 17.30 olevaan koulutukseen osallistumista.
Ilmoittautua voit tästä 25.4. alkaen.

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät 19.6. ja 20.6.2018

Tervetuloa mukaan joko ti 19.6. tai ke 20.6. viettämään leiripäivää Pappilaan. Molemmissa päivissä sama ohjelma. Aloitamme klo 9 kevyellä aamupalalla. Yhteinen ohjelma alkaa klo 9.30. Päivä päättyy n. klo 14.00. Leiripäivän hinta aikuisilta 10 € ja lapsilta 5 € (sis. lounaan ja välipalan). Mukana Maritta Partanen ja Sirkka Nylund, jolta tiedustelut p. 050 434 8320.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019

Ilmoittautuminen voimassa 3.-28.4.2018. Kerhoihin voit ilmoittautua tästä.
Kerhoihin voi ilmoittautua vuonna 2013-2015 syntyneet lapset.
Kerhot alkavat elokuussa. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa.
Kokoontumispäivät ja kellonajat selviävät toukokuun aikana.
Ilmoittautuneille lähetetään kirje toukokuun aikana.

Kerhot kokoontuvat:
Kapsäkin kerhotilassa
Kirkkoveräjän srk-talolla
Kyöstin kerhotalossa
Pirkkalan kirkon kerhotalossa
Toivion kerho
Väentuvassa (luontopainotteinen)

Päiväleirit kesällä 2018

Leirit on tarkoitettu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kullekin leirille mahtuu 30 lasta.

Leiripäivät pidetään Pappilan ja Pihlajaniemen alueilla.

Kesäkuun leirimaksu on 30€ ja elokuun leiripäivien hinta on 15€.

Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä. Huomaathan että kukin leiriläinen saa osallistua yhdelle leirille kesäkuussa. Näin takaamme kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua.

Ilmoittaudu:

Kesäkuun 1. päiväleiri 4.6.-8.6.

Kesäkuun 2. päiväleiri 11.6.-15.6.

Elokuun leiripäivät 6.8.-8.8.