Diakoninen perhetyö

Haluatko jakaa hetken arjestasi toisen ihmisen kanssa? Toivotko kohtaamisia ja kuulijaa tai virkistystä perhearjen keskelle? Tapahtuuko elämässäsi asioita, joita on vaikea sisäistää itse? Oletko huolissasi taloudellisesta tilanteestanne ?

Toivotko vertaistukea, lapsi- ja aikuiskontakteja ja hetkiä yhdessä?

Diakoninen perhetyö tukee vanhempia, yksinhuoltajia ja perheitä heidän arjessaan järjestämällä  vertaistukiryhmiä  ja retkiä.  Diakoniatyön kautta voi saada myös taludellista tukea ja neuvontaa. Seurakunta myöntää  avustuksia ja sitä voidaan  anoa yhdessä myös Kirkon Diakoniarahastosta.

Yhdessäolon iltapäivä

Yhdessäolon iltapäivä kirkon kerhosiivessä maanantaisin klo 16.-17.45 aikuisille ja lapsille olipa perheesi sitten yhden tai kahden aikuisen perhe. Välipalatarjoilu. Sisätossut matkaan mukaan. Mukana lastenohjaaja Maritta Partanen ja  diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund, jolta tarkemmat tiedot p. 050 434 8320.

Vauva puristaa aikuisen sormea.
diakonia
Suupantie 10
33960 Pirkkala

taloudellinen auttaminen sukunimen alkukirjaimen mukaan A−L, aikuis- ja perhetyö, sururyhmät